Wat houdt een PMO in?

Samen maken we medewerkers voor de lange termijn vitaler

In een snel veranderende maatschappij is de gezondheid en het welzijn van werknemers cruciaal voor elke onderneming. PMO-Nederland leidt de weg met een Preventief Medisch Onderzoek (PMO), ontworpen om niet alleen de gezondheid van medewerkers te beschermen maar ook hun welzijn en effectiviteit op het werk te verbeteren.

Een Stevige Basis: Gezondheidsvragenlijsten

Ons PMO begint met gezondheidsvragenlijsten die diep graven in de algemene gezondheid, levensstijl, en het welzijn van de werknemer. Deze vragenlijsten vormen de basis van ons onderzoek en helpen ons om een gepersonaliseerd gezondheidsoverzicht te creëren.

De Kern: Fysieke en Mentale Onderzoeken

‍Centraal in ons PMO staan de fysieke en mentale onderzoeken:

  • Fysieke onderzoeken bieden inzicht in vitale gezondheidsindicatoren zoals bloeddruk, hartslag, en BMI.
  • Mentale gezondheidsbeoordelingen richten zich op het welzijn van de geest, met aandacht voor stress en mentale veerkracht.

Na de onderzoeken krijgt elke deelnemer een persoonlijk advies en actieplan. Dit plan is toegespitst op individuele behoeften, met toegang tot e-learning en e-books om direct impact te maken. Bij verhoogde gezondheidsrisico's bieden we directe doorverwijzing naar specialisten, zodat elke werknemer de zorg krijgt die hij of zij nodig heeft. Voor werknemers die verder willen kijken, bieden we aanvullende tests zoals:

  • HB-bloedwaarde en volledig bloedonderzoek voor een uitgebreid gezondheidsoverzicht.
  • Oog- en gehoortests, essentieel voor specifieke beroepsvereisten.
Onze belofte: volledige ontzorging

Van de eerste inschrijving tot de laatste evaluatie, PMO-Nederland neemt het volledige proces uit handen. Met ons online portaal en toegewijde klantenservice zorgen we voor een soepele ervaring voor zowel HR als werknemers.

Een PMO bij PMO-Nederland is meer dan een reeks tests; het is een integraal programma ontworpen om de gezondheid en het welzijn van uw werknemers te bevorderen. Met een combinatie van gedetailleerde vragenlijsten, grondige fysieke en mentale beoordelingen, en een persoonlijk actieplan, zetten we samen stappen naar een gezondere toekomst.

Veelgestelde vragen

No items found.

PMO offerte aanvragen?

Gezondheid van je werknemers verbeteren? Vraag direct via de onderstaande button een offerte op maat aan voor jouw organisatie.

Offerte aanvragen

Relevante artikelen

Bekijk kennisbank

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!