Diensten

Bekijk het aanbod van PMO Nederland voor bedrijven uit diverse sectoren.

Premium PMO

Zet de gezondheid van je team op de eerste plaats met ons PMO Compleet pakket. Van een uitgebreide online vragenlijst tot persoonlijke consult met fysieke metingen, wij bieden de tools voor vroegtijdige risicodetectie en verbetering van welzijn. Ontdek hoe we samen gezondheidsrisico's kunnen minimaliseren.

Prijs per deelnemer: €89,95 exclusief btw, met beschikbare extra opties.

Lees meer

E-PMO

Transformeer de gezondheid en het welzijn van je werknemers met onze E-PMO. Ontdek een digitale wereld van preventieve zorg, helemaal zonder fysieke tests. Een eenvoudige online vragenlijst leidt tot gepersonaliseerd advies en toegang tot e-learning. Start nu met het bouwen aan een gezondere werkomgeving.

Prijs per deelnemer: €29,95 exclusief btw.

Lees meer

Vitaliteitsweek

Boost de energie en het welzijn van je team met onze op maat gemaakte Vitaliteitsweek! Van verkwikkende stoelmassages tot voedingsworkshops, wij bieden alles wat nodig is om je medewerkers te revitaliseren en te motiveren. Zet vandaag nog de stap naar een gezondere, productievere werkomgeving.

We stellen een maatwerkofferte voor jullie op.

Lees meer

Werkplek onderzoek

Ontdek hoe onze werkplek Check de productiviteit en het welzijn in jouw organisatie kan verhogen. Met een grondige analyse van ergonomie tot psychosociale aspecten, bieden we persoonlijk en direct toepasbaar advies. Laat ons je helpen een gezondere, veiligere werkomgeving te creëren.

Prijs per uur: €99 exclusief btw.

Lees meer

1 op 1 begeleiding

Heeft je team last van energietekort of gezondheidsproblemen? Onze 1-op-1 voedingsbegeleiding is de sleutel tot een vitaler leven, zowel op het werk als daarbuiten. Met een plan op maat en doorlopende ondersteuning, leiden we elke medewerker naar blijvende gezondheid en welzijn. Ontdek hoe we samen duurzame veranderingen kunnen realiseren.

Prijs per persoon voor 6 maanden begeleiding: €169,95 exclusief btw per maand.

Lees meer

Stoelmassage

Verhoog het welzijn en de productiviteit op de werkvloer met onze  stoelmassages. Een moment van ontspanning kan wonderen doen: verminder stress, verhoog energie en verbeter de focus. Gun je team de luxe van een stoelmassage en zie het verschil in hun dagelijkse prestaties.

Prijs per massage: €16,24 exclusief btw (bij 4 massages per uur).

Lees meer

Fysiotherapie op locatie

Verhoog de productiviteit en verbeter het welzijn binnen jouw team met onze fysiotherapie op locatie. Van het aanpakken van specifieke klachten tot preventieve zorg, wij bieden directe, op maat gemaakte ondersteuning. Zorg voor een gezonder, energieker team.

Prijs per uur: €99 exclusief btw.

Lees meer

Workshop/ presentatie

Verhoog de veerkracht en productiviteit van je team met onze interactieve workshops en presentaties op locatie. Van stressmanagement tot gezonde voeding, wij bieden de kennis en tools voor een duurzaam gezondere werkomgeving. Ontdek nu hoe je jouw team kunt empoweren.

Maatwerkofferte wordt opgesteld, vanaf €395 per workshop/presentatie exclusief btw.

Lees meer

Sportles

Versterk je team en boost de productiviteit met onze sportlessen direct op de werkvloer. Van het verlagen van stressniveaus tot het verbeteren van de algehele gezondheid, onze op maat gemaakte sportprogramma's bieden een dynamische oplossing voor een energiekere en meer verbonden werkomgeving.

Prijs voor 60 minuten sportles: €125 exclusief btw. De tijd voor opbouw, afbouw en voorbereiding valt buiten deze 60 minuten.

Lees meer
Contact

Voor meer informatie

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 8:00-18:00

Contactformulier

Bedankt! We hebben je bericht goed ontvangen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.