Testen die zijn opgenomen in een preventief medisch onderzoek?

Wij van PMO Nederland zijn er om bij te dragen aan de gezondheid en het welzijn van werknemers in Nederlandse bedrijven. Wij bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder het uitvoeren van gezondheidschecks op bedrijfslocaties, waarbij onze onderzoeken specifiek worden afgestemd op de wensen en behoefte van de organisatie.

Onderzoeken tijdens een PMO

Elke PMO beginnen we met een vragenlijst die is gericht op leefstijl, werkdruk, medische achtergrond, en activiteiten. Een vragenlijst is belangrijk omdat het de gezondheidsrisico’s van werknemers in kaart brengt en informatie verzamelt over hun medische voorgeschiedenis. Op basis van deze informatie kunnen de onderzoekers de gezondheidschecks specifiek afstemmen op de behoeften van de werknemers en eventuele risicofactoren identificeren die mogelijk verder onderzoek of opvolging vereisen

  1. Bloedonderzoek
  2. Bloeddrukmeting
  3. Lichamelijk onderzoek
  4. Urineonderzoek
  5. Oogonderzoek
  6. Gehoortest
  7. Conditietest  

Onze gezondheidschecks zijn er niet alleen op gericht om ziektes op te sporen, maar ook om werknemers bewust te maken van hun eigen gezondheid en hen te helpen gezondere keuzes te maken. Door inzicht te bieden in risicofactoren en advies te geven over hoe deze kunnen worden aangepakt, kunnen we de gezondheid van werknemers op de lange termijn verbeteren en het risico op ziekten verminderen. Benieuwd wat PMO Nederland voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan of wij komen bij u lang voor uitleg en een proef PMO.

Veelgestelde vragen

No items found.

PMO offerte aanvragen?

Gezondheid van je werknemers verbeteren? Vraag direct via de onderstaande button een offerte op maat aan voor jouw organisatie.

Offerte aanvragen

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!