Conditietest PMO

"Conditie is de basis waarop succes wordt gebouwd"

In een wereld waar de gezondheid van werknemers steeds meer centraal staat, introduceert PMO-Nederland een innovatieve benadering om vitaliteit op de werkvloer te bevorderen: de Conditietest PMO. Centraal in deze test staat de Harvard Steptest, een beproefde methode om het uithoudingsvermogen en de cardiovasculaire gezondheid te evalueren.  

Wat Houdt de Conditietest PMO In?

De Conditietest PMO, met de Harvard Steptest als kern, is ontworpen om een directe meting van uw cardiovasculaire conditie te bieden. Deze test, eenvoudig maar effectief, meet hoe snel uw hart en longen herstellen na een gestandaardiseerde fysieke inspanning. Deelnemers stappen op en af een platform van een specifieke hoogte, gedurende een vastgestelde periode, waarna de hersteltijd van hun hartslag wordt gemeten. Deze gegevens bieden een helder inzicht in de efficiëntie van uw cardiovasculaire systeem.

Waarom de Conditietest?  

De gezondheid van het hart is een cruciale indicator voor algemeen welzijn en een sleutelfactor voor energie en uithoudingsvermogen op het werk. Een sterke cardiovasculaire conditie is niet alleen van belang voor fysieke taken; het speelt ook een significante rol in cognitieve functies en algemene werkprestaties. Door uw cardiovasculaire gezondheid te beoordelen met de Conditietest PMO:

  • Identificeert u vroegtijdig risico's: Vroege detectie van potentiële hart- en vaatziekten kan leiden tot preventieve maatregelen.
  • Verbetert u werkprestaties: Een goede cardiovasculaire gezondheid is gekoppeld aan hogere energieniveaus en betere concentratie.
  • Ontwikkelt u persoonlijke gezondheidsplannen: Op basis van uw testresultaten kunt u samen met gezondheidsprofessionals werken aan een op maat gemaakt plan om uw conditie te verbeteren.

De Conditietest PMO bij PMO-Nederland staat voor een proactieve benadering van gezondheidsbevordering op de werkvloer. Door de Harvard Steptest te integreren, bieden we een unieke kans om uw cardiovasculaire gezondheid te beoordelen en actie te ondernemen richting een energieker en productiever leven, zowel op het werk als daarbuiten.

Veelgestelde vragen

No items found.

PMO offerte aanvragen?

Gezondheid van je werknemers verbeteren? Vraag direct via de onderstaande button een offerte op maat aan voor jouw organisatie.

Offerte aanvragen

Relevante artikelen

Bekijk kennisbank

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!