Wie is PMO-Nederland?

"De organisatie voor vitale en gezonde werknemers"

Welkom in de wereld van PMO Nederland, een innovatieve kracht in de gezondheidssector, opgericht door Pim Versluis en Patrick Danny van Hoof in 2019. Als een essentiële tak van de Go-Hoen groep, staat PMO Nederland symbool voor een nieuwe benadering van preventieve gezondheidszorg in Nederland. Ze zijn gespecialiseerd in het aanbieden van Preventief Medisch Onderzoek, gericht op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van werknemers direct op hun werkplek. Deze aanpak weerspiegelt hun streven naar een gezonder, vitaler leven voor iedereen, en benadrukt hun unieke positie in de markt als een organisatie die echt begrijpt wat bedrijven en hun werknemers nodig hebben.

Wat doen wij?

De kernactiviteit van PMO Nederland is het uitvoeren van PMO's op bedrijfslocaties, met een 'no cure, no pay' beleid. Hun innovatieve online afsprakensysteem en de focus op klantbeleving maken hen uniek in de markt.

Missie en Visie

PMO Nederland streeft naar een werkomgeving waar elke werknemer zich vitaal en productief voelt. Hun visie is gericht op het creëren van gezondheidsbewustzijn en welzijn op de werkvloer, met als doel een gelukkige, energieke en gewaardeerde werknemer.

Als een nieuwkomer in de markt werkt PMO Nederland aan het uitbreiden van hun diensten, zoals videotrainingen en oefeningen, om zo hun impact en bereik te vergroten.

Veelgestelde vragen

No items found.

PMO offerte aanvragen?

Gezondheid van je werknemers verbeteren? Vraag direct via de onderstaande button een offerte op maat aan voor jouw organisatie.

Offerte aanvragen

Relevante artikelen

Bekijk kennisbank

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!