Preventief medisch onderzoek compleet

PMO Compleet is onze meest uitgebreide dienst, ontworpen om de gezondheid en het welzijn van uw medewerkers grondig te evalueren en te bevorderen. Dit pakket omvat een online vragenlijst (E-PMO) gevolgd door een persoonlijk fysiek consult van zo'n 35-45 minuten. Tijdens dit consult worden de resultaten van de vragenlijst besproken en worden diverse fysieke metingen uitgevoerd. Ons doel is om 'rode vlaggen' te identificeren - tekenen van mogelijke gezondheidsproblemen - en gericht advies te geven, inclusief een actieplan en doorverwijzing naar specialisten indien nodig.

Prijs per deelnemer: 89,95 exclusief btw, met beschikbare extra opties.

  • Online vragenlijst (E-PMO): een uitgebreide beoordeling van de gezondheid, het welzijn en de werksituatie van de medewerkers
  • Fysiek consult: Persoonlijke bespreking van de vragenlijstresultaten en uitvoering van fysieke metingen zoals biometrie, hart- en longonderzoek, bloedonderzoek, uithoudingsvermogen en basiskracht.
  • Individueel rapport + advies: Gedetailleerde resultaten en een persoonlijk adviesplan, inclusief toegang tot E-learning voor verdere gezondheidseducatie.
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
PMO Medewerker

Waarom Preventief
Medisch Onderzoek?

Risicodetectie

Door gezondheidsrisico's vroegtijdig te herkennen, faciliteren we preventieve acties die het kostbare verzuim, gemiddeld €250 per dag, aanzienlijk kunnen reduceren.

Welzijn

Door het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van medewerkers, draagt PMO Compleet bij aan een verhoogde productiviteit en vermindering van ziekteverzuim.

Arbowet

Voldoet aan artikel 18 van de Arbowet, waarbij een PMO periodiek is verplicht gesteld.

Hoe werkt het?

Bij PMO Nederland staat een efficiënte en persoonlijke aanpak centraal. Ons stappenplan is speciaal ontworpen om naadloos aan te sluiten bij de unieke behoeften van uw organisatie. We richten ons op concrete gezondheidsverbeteringen met een proces dat zowel grondig als gebruiksvriendelijk is. Hier volgt een beknopt overzicht van onze methodiek, waarbij uw organisatie en medewerkers altijd voorop staan.

Stap 1

Kennismaking & demonstratie

Start met een introductiegesprek en een PMO-demonstratie om de voordelen voor uw team direct
te ervaren.

Stap 2

Flexibel en transparant aanbod

Ontvang een heldere offerte, met betaling per deelnemer en zonder minimale afnameverplichting,
voor volledige kostencontrole. De planning is volledig flexibel en wordt afgestemd op uw specifieke tijdlijn. Dit omvat agenda-beheer en herinneringsmails, zodat uw organisatie moeiteloos en efficiënt te werk kan gaan.

Stap 3

Volledige ondersteuning en eenvoudige communicatie

Met onze promotiematerialen leiden we deelnemers naar ons gebruiksvriendelijke boekingssysteem en klantenservice, wat inschrijving voor onze service op locatie vergemakkelijkt en actieve deelname stimuleert zonder extra werk voor uw team.

Stap 4

Uitvoerige gezondheidschecks en direct advies

We voeren een PMO uit op locatie, beginnend met een online vragenlijst, gevolgd door een evaluatie door onze experts en onmiddellijk advies voor welzijnsverbetering, met een sterke focus op preventie. Bij verhoogd risico zorgen we voor directe doorverwijzing. Naast duidelijke uitlegtijdens de persoonlijke meting, ontvangen deelnemers een gedetailleerd rapport met actiepunten en
toegang tot e-learning, gericht op duurzame gezondheidsvooruitgang.

Stap 5

Doorgaande Support en Strategisch Partnerschap

Ontvang een compleet rapport met sterke en zwakke punten van uw organisatie, volledig AVG- conform, met gerichte adviezen voor directe impact. Onze voortdurende samenwerking biedtondersteuning voor implementatie van verbeteringen en periodieke herbeoordelingen, gericht op het versterken van zowel individuele als organisatorische gezondheid.

De lekkerste fruitmanden direct aan huis geleverd.

Fruitboer aan huis
Over PMO

Inhoud en kosten PMO-compleet

Ons Preventief Medisch Onderzoek, beschikbaar voor slechts 89,95 excl. btw per deelnemer, biedt een uitgebreide gezondheidsevaluatie om het welzijn van uw werknemers te bevorderen. Dit onderzoek omvat:
Een gedetailleerde vragenlijst om inzicht te krijgen in de gezondheid en het welzijn van de medewerkers.

- Fysieke metingen die een breed scala aan gezondheidsaspecten bestrijken:
- Biometrie: onder andere lengte, gewicht, BMI, spiermassa, vetpercentage, visceraal vetniveau, buikomvang, basaal metabolisme, skeletspierindex, lichaamssamenstelling analyse, totaalscore lichaamssamenstelling, heupomvang en MHR (middel-heupratio).
- Hart: Systolische en diastolische bloeddruk, polsslag.
- Cardiorespiratoire gezondheid: Saturatie en rusthartslag.
- Longfunctie: Longinhoud, elasticiteit en longleeftijd.
- Bloedonderzoek: Cholesterol, LDL, HDL, Triglyceriden, Chol-HDL-verhouding en glucose.
- Uithoudingsvermogen: Harvard steptest.
- Basiskracht: Handknijpkracht links en rechts.

Na afloop ontvangen deelnemers een individueel rapport met een persoonlijk adviesplan en toegang tot e-learning voor verdere educatie. Indien nodig, wordt een doorverwijzing voor verdere zorg aangeboden.

Al het bovenstaande voor slechts €89,95 per deelnemende medewerker.

Extra Opties (tegen meerprijs) omvatten:

HB-bloedwaarde voor het detecteren van bloedarmoede: 8,95
Oogtest voor visuele gezondheid: 9,95
Gehoortest voor auditieve functie: 9,95
Urineonderzoek voor het opsporen van infecties, diabetes en nieraandoeningen: 14,95
Screening nek en wervelkolom (voor computerwerk): 19,95
Screening onderrug en wervelkolom (voor zwaar lichamelijk werk): 19,95
Volledig bloedonderzoek (inclusief lever & nierfuncties):  89,95

Dit allesomvattende onderzoek is ontworpen om de gezondheid en het welzijn van uw werknemers te ondersteunen, risico's vroegtijdig te identificeren en gerichte verbeteringen te adviseren.

PMO Nederland medewerker Pim

Kennisbank artikelen

Bekijk kennisbank
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!