Fysiotherapie op het werk


Fysiotherapie op het werk - Klaar met de voortdurende strijd tegen blessures en pijntjes op de werkvloer? Maak gebruik van onze fysiotherapie op bedrijfslocatie. Wij bieden een praktische oplossing om de fysieke gezondheid van uw team direct aan te pakken, bij u op kantoor. Door fysiotherapeutische zorg toegankelijk te maken binnen uw organisatie, pakken we problemen aan voordat ze leiden tot langdurig verzuim en zorgen we ervoor dat uw medewerkers zich snel weer op hun best voelen.

  • Directe toegang tot zorg: Verlaagt de drempel voor medewerkers om hulp te zoeken voor hun fysieke klachten.
  • Preventie en vroegtijdige behandeling: Helpt fysieke klachten in een vroeg stadium te behandelen en te voorkomen, waardoor langdurig verzuim wordt beperkt.
  • Tijds- en kostenbesparing: Behandelingen op locatie betekenen minder tijdverlies aan reizen.

Waarom Preventief
Medisch Onderzoek?

Online gemak

Eenvoudig afspraken plannen en continu leren via ons online platform.

Directe toegang

Fysiotherapie op locatie vermindert verzuim door snelle en gemakkelijke toegang tot zorg.

Online gemak

Eenvoudig afspraken plannen en continu leren via ons online platform.

Hoe werkt het?

Ontdek hoe onze fysiotherapie op bedrijfslocatie werkt in vijf stappen. Van de eerste kennismaking tot de evaluatie, wij nemen alle zorg uit handen en zorgen voor een soepel proces. Hieronder vindt u ons stapsgewijze plan dat laat zien hoe we samenwerken met uw bedrijf en medewerkers voor optimale gezondheid en welzijn op de werkvloer.

Stap 1

Kennismaking en verwachting

We starten met een introductiegesprek om uw behoeften te verkennen. Tijdens dit gesprek bieden we ook een demonstratie van onze diensten, zodat u een duidelijk beeld krijgt van wat u kunt verwachten.

Stap 2

Aanbod en offerte

Gebaseerd op onze kennismaking, ontvangt u een op maat gemaakt aanbod met een transparante offerte. Zo weet u precies waar u aan toe bent, zonder verrassingen.

Stap 3

Planning en organisatie

Na uw akkoord regelen wij de volledige planning en organisatie. Ons online boekingssysteem maakt het eenvoudig voor uw medewerkers om afspraken te plannen, terwijl wij zorgen voor een naadloze integratie in uw bedrijfsvoering.

Stap 4

Uitvoering op locatie

Onze gekwalificeerde (bedrijfs)fysiotherapeuten voeren de sessies uit bij u op kantoor, waardoor uw medewerkers toegang krijgen tot professionele zorg zonder de werkplek te hoeven verlaten.

Stap 5

Evaluatie en voortgang

We ronden af met een grondige evaluatie om de effectiviteit van het programma te beoordelen. U ontvangt een uitgebreid rapport met onze bevindingen en aanbevelingen voor verdere verbeteringen.

De lekkerste fruitmanden direct aan huis geleverd.

Fruitboer aan huis
Over PMO

Waarom fysiotherapie op bedrijf locatie  

Risicodetectie: Vroegtijdige herkenning van fysieke klachten voorkomt langdurig verzuim en bevordert een snelle terugkeer naar werk.
Welzijn: Draagt bij aan een verhoogde productiviteit en vermindering van ziekteverzuim door het verbeteren van de fysieke gezondheid van medewerkers.
Flexibiliteit en Gemak: Onze diensten zijn ontworpen om naadloos aan te sluiten bij de unieke behoeften van uw organisatie, met minimale verstoring van de dagelijkse werkzaamheden.

Transformeer uw Werkplek
Ervaar een werkomgeving waar gezondheid centraal staat. Onze fysiotherapie op locatie pakt actief fysieke klachten aan, vermindert verzuim en stimuleert een productieve sfeer. Zeg vaarwel tegen onnodige pijntjes en hallo tegen een team vol energie en vitaliteit. Maak de stap naar een duurzaam gezonde organisatie.

PMO Nederland medewerker Pim

Kennisbank artikelen

Bekijk kennisbank
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!