Werkplek onderzoek

Werkplek onderzoek - Bij PMO-Nederland begrijpen we het cruciale belang van een gezonde en veilige werkomgeving voor het welzijn en de productiviteit van uw medewerkers. Onze werkplek check is zorgvuldig ontworpen om aan te sluiten bij de unieke behoeften van uw organisatie, of het nu gaat om een kantoor of een productieomgeving.

  • Grondige analyse: Een beoordeling van fysieke belasting, ergonomie, omgevingsfactoren, veiligheid en de psychosociale aspecten van de werkomgeving.
  • Persoonlijk en direct toepasbaar advies: Gerichte aanbevelingen om de werksituatie te verbeteren, inclusief oefenschema's.
  • Innovatieve ondersteuning: Toegang tot ons portaal waar medewerkers adviezen en oefenschema's kunnen raadplegen.
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!

Waarom Preventief
Medisch Onderzoek?

Optimale werkomgeving

Creëer een werkplek op maat voor maximale productiviteit en welzijn.

Direct advies

Ontvang praktische verbeteringen en oefenschema's voor onmiddellijke impact.

Verbetering

Toegang tot ons online portaal voor duurzame gezondheidsvoordelen.

Hoe werkt het?

Bij PMO-Nederland hanteren we een gestructureerde aanpak, speciaal ontworpen om de werkplekken binnen uw organisatie te optimaliseren. Hier is een overzicht van onze methodiek:

Stap 1

Kennismaking en behoeftenanalyse

We starten met een kennismaking om de behoeften van uw bedrijf te begrijpen. Dit gesprek stelt ons in staat om een beeld te krijgen van de uitdagingen en doelstellingen binnen uw organisatie.

Stap 2

Flexibel en transparant voorstel

Na onze kennismaking ontvangt u een op maat gemaakt voorstel. Dit voorstel is afgestemd op de behoeften van uw bedrijf, met de flexibiliteit om aan uw vereisten te voldoen.

Stap 3

Uitvoering van werkplek checks

Onze experts voeren vervolgens de werkplek checks uit bij uw medewerkers. Deze checks omvatten een analyse van ergonomie, fysieke belasting, omgevingsfactoren, en werkprocessen.

Stap 4

Implementatie van verbeteringen

Gebaseerd op de resultaten van de werkplek checks implementeren we  verbeteringen, variërend van het aanpassen van de werkplekinrichting en het introduceren van oefenschema's tot het inzetten van nieuwe ergonomische tools.

Stap 5

Evaluatie & continue support

Na implementatie beoordelen we samen de resultaten. Uw bedrijf ontvangt een rapport met bevindingen en advies voor toekomstige verbeteringen, ondersteund door onze voortdurende begeleiding.

De lekkerste fruitmanden direct aan huis geleverd.

Fruitboer aan huis
Over PMO

Creëer een toekomstbestendige werkplek

Wij zijn toegewijd aan het creëren van werkplekken waar welzijn en productiviteit naadloos samengaan. Dankzij onze deskundige analyse, persoonlijk advies, en continue ondersteuning maken we een onderscheid voor uw medewerkers. We bieden niet slechts tijdelijke oplossingen, maar leggen de basis voor een duurzaam gezonde werkomgeving. Wacht niet langer om een positieve verandering te initiëren.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een Werkplek Check en ontdek hoe we de werkomstandigheden in uw organisatie kunnen transformeren. Samen creëren we een omgeving waarin elke medewerker optimaal kan ontwikkelen en presteren.

PMO Nederland medewerker Pim

Kennisbank artikelen

Bekijk kennisbank
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!