E-PMO

Onze E-PMO biedt een digitale oplossing om de gezondheid en het welzijn van uw werknemers te beoordelen en te verbeteren, zonder de noodzaak voor fysieke tests. Dit programma bestaat uit een online vragenlijst die aspecten van gezondheid, welzijn en werkbelasting onderzoekt. Na voltooiing ontvangen uw medewerkers een persoonlijk rapport en een adviesplan, inclusief toegang tot e-learning modules voor verdere educatie. Daarnaast ontvangt het bedrijf een rapport en een adviesplan, ontworpen om een totaaloverzicht te bieden en gerichte verbeteringen te faciliteren.

  • Gezondheidsplatform: Veilige online toegang voor werknemersgezondheid met levensstijladviezen.
  • Gezondheidsfocus: Aandacht voor welzijn, preventie en beroepsrisico's.
  • Kosten-efficiënt: Snelle, betaalbare verbetering van werknemersgezondheid met direct advies.
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!

Waarom Preventief
Medisch Onderzoek?

Vroegtijdige detectie

Identificeert gezondheidsrisico's vroegtijdig en verbetert welzijn, wat leidt tot lagere verzuimkosten en hogere productiviteit.

Kosteneffectief

Biedt een betaalbare oplossing voor gezondheidsmanagement (let op geen fysieke test in de E-pmo).

Naleving & efficiëntie

Voldoet in de meeste gevallen aan de Arbowet met een gestroomlijnde aanpak die past binnen elke organisatie.

Hoe werkt het?

Bij Onze E-PMO-service biedt een digitale benadering,  ontworpen om aan te sluiten bij de behoeften van uw organisatie. Hieronder vindt u een gestroomlijnd overzicht van onze methodiek:

Stap 1

Kennismaking en online demonstratie

We beginnen met een introductiegesprek en een online demonstratie van onze E-PMO-service, zodat u en uw team direct de voordelen kunnen ervaren.

Stap 2

Flexibel en transparant aanbod

U ontvangt een heldere offerte, met betalingsopties per deelnemer en zonder minimale afnameverplichting, wat volledige controle over de kosten biedt. De planning wordt aangepast aan uw specifieke tijdlijn,

Stap 3

Gezondheids-beoordeling

Deelnemers vullen een online vragenlijst in en ontvangen een persoonlijk adviesplan en toegang tot e-learning. Bij extreme waardes is een optionele Zoom-call met een expert beschikbaar (tegen meerprijs).

Stap 4

Aan de Slag met de Informatie

Deelnemers gaan actief aan de slag met hun adviesplan en e-learning modules. Ze kunnen tevens vragen stellen aan onze adviseurs via onze community.

Stap 5

Doorlopende Support

U bedrijf een uitgebreid rapport met organisatie-inzichten, AVG-conform, met aanbevelingen voor verbetering. Onze voortdurende samenwerking omvat ondersteuning bij de implementatie en periodieke evaluaties.

De lekkerste fruitmanden direct aan huis geleverd.

Fruitboer aan huis
Over PMO

Begin vandaag met een E-PMO!

Wacht niet langer om de gezondheid en het welzijn van uw werknemers naar een hoger niveau te tillen. Onze E-PMO is de sleutel tot een gezondere, productievere werkomgeving, met directe voordelen voor uw hele organisatie.

Eenvoudig beginnen: Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en ontdek hoe onze E-PMO-service naadloos aansluit bij uw behoeften.
Flexibele opties: Profiteer van onze flexibele en transparante aanbiedingen, ontworpen om elke organisatie te ondersteunen, ongeacht de grootte.
Duurzame verbeteringen: Zet de eerste stap naar een duurzame verbetering van de gezondheid binnen uw bedrijf.

Klaar om de gezondheid van uw werknemers te verbeteren en uw bedrijf te versterken? Neem nu contact met ons op en zet de eerste stap naar een gezondere toekomst.

PMO Nederland medewerker Pim

Kennisbank artikelen

Bekijk kennisbank
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!