1 op 1 begeleiding

Kampen uw medewerkers met gezondheidsproblemen, voelen ze zich vaak energieloos of kampen ze met overgewicht? PMO-Nederland erkent het essentiële belang van een gezonde en vitale werknemerspopulatie, niet alleen voor het succes en de duurzaamheid van uw bedrijf, maar ook om ervoor te zorgen dat medewerkers na hun werk nog voldoende energie en fitheid ervaren. Onze 1-op-1 voedingsbegeleiding is ontworpen om tegemoet te komen aan de specifieke fysieke behoeften van elke medewerker, wat leidt tot een significante verbetering van hun welzijn en gezondheid.

  • Duurzame verandering: Wij richten ons op langdurige aanpassingen, niet op tijdelijke diëten.
  • Wetenschappelijk Onderbouwd: Onze methoden zijn gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten voor bewezen effectiviteit.
  • Gezondheid op maat: Elk voedingsplan is uniek, afgestemd op de individuele behoeften van de medewerker.
PMO Medewerker

Waarom Preventief
Medisch Onderzoek?

Gezondheidsanalyse & voedingsplan:

Een bloedwaardeonderzoek legt de basis voor een op maat gemaakt voedingsplan, ontworpen om de stofwisseling van elke medewerker te optimaliseren.

Begeleiding & motivatie

Medewerkers ontvangen doorlopende, persoonlijke begeleiding en motivatie, versterkt door regelmatige check-ins en aanpassingen aan hun voedingsplan, om hun gezondheidsdoelen te bereiken.

Platform

Onbeperkte toegang tot een online platform biedt medewerkers extra ondersteuning, informatie, en de mogelijkheid om hun voortgang te monitoren, wat bijdraagt aan een duurzame gezondheidsverbetering.

Hoe werkt het?

Bij PMO-Nederland volgen we een duidelijk en efficiënt proces om de gezondheid en vitaliteit van uw medewerkers te bevorderen door middel van persoonlijke voedingsbegeleiding. Hieronder vindt u een stapsgewijze uitleg van onze aanpak

Stap 1

Kennismaking en analyse

Een eerste gesprek om uw bedrijfsbehoeften en doelstellingen te identificeren, waarmee we een fundament leggen voor het voorgestelde gezondheidsprogramma.

Stap 2

Flexibel en transparant aanbod

Een transparante offerte, gebaseerd op onze kennismaking, met duidelijke kosten per deelnemer en zonder minimale afname.

Stap 3

Bloedafname en gezondheidsanalyse

Na goedkeuring van de offerte organiseren we een bloedafname bij uw medewerkers. Deze analyse is de basis voor het ontwikkelen van een persoonlijk voedingsplan.

Stap 4

Ontwikkeling voedingsplan

Met de resultaten van de bloedanalyse ontwikkelen onze voedingsexperts een op maat gemaakt voedingsplan voor elke medewerker, gericht op het optimaliseren van hun stofwisseling en het verbeteren van hun algehele gezondheid.

Stap 5

Uitvoering en evaluatie

Nu starten we met intensieve begeleiding, regelmatige check-ins en aanpassingen aan het plan. Het programma wordt afgesloten met een evaluatie van de behaalde resultaten en advies voor het behouden van de nieuwe levensstijl.

De lekkerste fruitmanden direct aan huis geleverd.

Fruitboer aan huis
Over PMO

1-op-1 traject!

Ons programma is ontworpen om werknemers te begeleiden naar een optimale gezondheid en vitaliteit, afgestemd op hun individuele behoeften.
Fase 0: Inzicht & Analyse: We starten met een uitgebreid bloedonderzoek en intake, leggen de gezondheidsbasis van elke werknemer vast en ontwikkelen een persoonlijk voedingsplan.
Fase 1: Detox: De eerste stap is een grondige reiniging, voorbereidend op effectieve gezondheidsverbetering.
Fase 2: Reset: Met een op maat gemaakt voedingsplan richten we ons op het verbeteren van lichaamswaarden en stimuleren we gewichtsverlies.
Fase 3: Bewustwording: We integreren gezonde gewoontes in het dagelijks leven, gericht op duurzame levensstijlveranderingen.
Fase 4: Vitaliteit De finale fase waarin werknemers een nieuwe levensstijl omarmen, gekenmerkt door verbeterde gezondheid en energie.

Klaar om de gezondheid en productiviteit van uw werknemers te verbeteren? Wij bieden een wetenschappelijk onderbouwde methode voor blijvende resultaten. Neem contact op en start de transformatie naar een vitaler team.

PMO Nederland medewerker Pim

Kennisbank artikelen

Bekijk kennisbank
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!