Preventief medisch onderzoek Schiphol-Rijk

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Schiphol-Rijk - PMO-Nederland lanceert innovatieve PMO-programma's, specifiek samengesteld om bedrijven te faciliteren bij het tijdig opsporen van gezondheidsrisico's onder het personeel. Onze omvattende strategie bevat uitvoerige gezondheidsvragenlijsten, precieze bepalingen van essentiële gezondheidsindicatoren onder andere bloeddruk en cholesterol, en gedetailleerde analyses van de Body Mass Index, toegespitst op de wensen van werkgevers. Wij stellen ook een reeks extra onderzoeksmethoden beschikbaar. Deze diepgaande gezondheidsanalyses zijn ontwikkeld om werkgevers te ondersteunen in het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van hun werknemers, met als uiteindelijke doel een gezondere werkomgeving en een verhoging van de algehele gezondheidsstandaard te realiseren.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Schiphol-Rijk

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

Snel overzicht van de gezondheidsstatus, werksfeer en het algemene milieu waarin uw team werkt.

Arbowet

In navolging van artikel 18 van de Arbowet, die het uitvoeren van regelmatige PMO's eist, garanderen wij naleving van deze wetgeving.

Meten is weten

Biedt details over ziekteverzuim en -duur bij het personeel, waarbij PMO effectief het aantal ziektedagen verlaagt.

Zet een stap naar een gezondere werkomgeving in Schiphol-Rijk met ons PMO.

In Schiphol-Rijk zetten we vol in op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers, een sleutelfactor voor het succes van elke onderneming. We zijn verheugd om Preventief Medisch Onderzoek(PMO) aan te bieden, dat moeiteloos op uw locatie uitgevoerd kan worden. Welzijn blij om Preventief Medisch Onderzoek (PMO) te kunnen aanbieden, dat eenvoudig bij u op locatie uitgevoerd kan worden. Deze service is met aandacht samengesteld om zowel werkgevers als werknemers te voorzien van essentiële gezondheidsbeoordelingen. Deze beoordelingen zijn gericht op het stimuleren vaneen gezonde levensstijl, het scheppen van een aangenamere werksfeer en het verhogen van de productiviteit. Stelt u zich een werkomgeving voor waar iedere medewerker zich gewaardeerd en vol energie voelt, met gezondheid als voornaamste doel. Deze vorm van waardering is essentieel voor het versterken van betrokkenheid en het bevorderen van de gezondheid op de werkvloer. Ons team excelleert in het zorgvuldig uitvoeren van deze evaluaties en het gedetailleerd rapporteren van resultaten. Bovendien bieden we heldere en vlotte communicatie met u als werkgever, om ervoor te zorgen dat u voortdurend up-to-date bent over de gezondheid van uw team en begeleiden we u bij eventuele vervolgacties.

Voordelen van ons PMO:

  • Diepgaande kennis van de regio: Onze experts hebben diepgaand inzicht in de specifieke gezondheidsuitdagingen en mogelijkheden binnen.
  • Individuele aandacht: We zorgen ervoor dat iedere medewerker zich gewaardeerd en erkend voelt.
  • Focus op daadwerkelijke verbeteringen: Onze diensten zijn gericht op het realiseren van aanzienlijke verbeteringen in de gezondheid en het welzijn van uw werknemers.

Opteer voor een gezonder werkklimaat. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakt PMO en werk samen met ons aan een gezonder, blijer en doelgerichter team.


Preventief medisch onderzoek Schiphol-Rijk
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!