Vitaliteitsbrouwerij als trotse partner van PMO-Nederland

Bij PMO Nederland introduceren we trots de Vitaliteitsbrouwerij, onze eigenzinnige en innovatieve partner in vitaliteit.

Hoewel de Vitaliteitsbrouwerij een relatief nieuwe speler is, combineert het team jonge talenten met ervaren experts op elk gebied. Deze unieke mix zorgt voor een frisse, succesvolle aanpak in vitaliteitsbeheer. Ze dagen traditionele concepten uit met wetenschappelijk onderbouwde inzichten, om ze opnieuw te definiëren voor de moderne tijd. De Vitaliteitsbrouwerij biedt maatwerk oplossingen in vitaliteit, met flexibele opties die perfect passen bij de behoeften van de medewerkers. Wanneer zij op hun best presteren, profiteert uw bedrijf maximaal.

"Onze krachten koppelen is heel belangrijk!"

Via het CBR zijn wij in contact gekomen met Desiree van de Vitaliteitsbrouwerij. We koppelen onze krachten om te werken aan een vitaler en gezonder Nederland en vitaliteit en duurzame inzetbaarheid op de werkvloer.

Wij richtten ons op het preventief medische onderzoek en Vitaliteitsbrouwerij is als verlengstuk voor ons om de uitslagen van het PMO bij bedrijven om te kunnen zetten in acties die het bedrijf zal helpen.

We kijken uit naar de toekomst en we zijn blij met een gedreven partner als de Vitaliteitsbrouwerij.

Veelgestelde vragen

No items found.

PMO offerte aanvragen?

Gezondheid van je werknemers verbeteren? Vraag direct via de onderstaande button een offerte op maat aan voor jouw organisatie.

Offerte aanvragen

Relevante artikelen

Management

10 eenvoudige manieren om meer beweging in je werkdag te krijgen

Lees artikel
Bekijk kennisbank

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!