Vitaliteit verbeteren op de werkvloer

PMO Nederland: Uw Partner voor Vitaliteit op de Werkvloer

Ontdek PMO Nederland, opgericht in 2022 door Pim Versluis en Patrick Danny van Hoof, als onderdeel van de Go-Hoen groep. Wij zijn toegewijd aan het verbeteren van vitaliteit op de werkvloer. Onze aanpak in preventieve gezondheidszorg is innovatief en specifiek gericht op het verhogen van het welzijn en de gezondheid van werknemers direct op hun werkplek.

Onze focus: vitaliteit verbeteren op de werkvloer

Onze kernactiviteit, het uitvoeren van Preventief Medisch Onderzoek (PMO) op bedrijfslocaties, is een cruciale stap in het bevorderen van vitaliteit op de werkvloer. Met ons 'no cure, no pay' beleid en een geavanceerd online afsprakensysteem, zetten we ons in voor een optimale klantbeleving.

Missie: een vitale werkomgeving

PMO Nederland streeft naar een werkomgeving waar elke werknemer zich vitaal, gezond en productief voelt. Onze visie is gericht op het creëren van een cultuur van gezondheidsbewustzijn en welzijn op de werkvloer, met als doel het realiseren van een werkomgeving waarin werknemers zich gewaardeerd en energiek voelen.

Als vernieuwer in de markt, breiden we onze diensten uit met onder meer videotrainingen en oefeningen, specifiek ontworpen om vitaliteit op de werkvloer te verbeteren en ons bereik te vergroten. Met PMO Nederland kiest u voor een gezondere, vitalere en productievere werkomgeving.

Veelgestelde vragen

No items found.

PMO offerte aanvragen?

Gezondheid van je werknemers verbeteren? Vraag direct via de onderstaande button een offerte op maat aan voor jouw organisatie.

Offerte aanvragen

Relevante artikelen

Bekijk kennisbank

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!