Preventief medisch onderzoek Zaandam

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Zaandam - PMO-Nederland is toegewijd aan het bevorderen van de gezondheid en welzijn van werknemers via ons Preventief Medisch Onderzoek (PMO). Deze service is essentieel voor het ontwikkelen van een gezonder team. Het proces start met een diepgaande gezondheidsvragenlijst, waarna een zorgvuldige evaluatie van essentiële gezondheidsindicatoren onder andere bloeddruk, cholesterol, en BMI volgt. Onze methode is met precisie samengesteld om eventuele gezondheidsrisico's bij het personeel op tijd te herkennen. We verstrekken een flexibele dienstverlening, met de mogelijkheid tot extra onderzoeken, afgestemd op de specifieke behoeften van uw bedrijf. Door een prioriteit te maken van de gezondheid en het welzijn van uw medewerkers, streven we naar een betere werkomgeving, leidend tot meer productiviteit en verhoogde werktevredenheid onder het personeel.

  • Wij komen op uw locatie
  • Minder ziekteverzuim bij u in het bedrijf
  • Medische APK voor de werknemers
Preventief medisch onderzoek Zaandam

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

Direct inzicht in de gezondheidsstatus, de kwaliteit van de werkomgeving.

Arbowet

Onze diensten voldoen aan de eisen van artikel 18 van de Arbowet, die structurele PMO's voorschrijft, en zorgen zo voor volledige naleving van de wet.

Meten is weten

Verkrijg inzicht in de frequentie en duur van ziekteverzuim binnen uw organisatie; onze PMO's helpen effectief het aantal ziekmeldingen te verminderen.

Boost de vitaliteit van uw werknemers in Zaandam via PMO

Wij zetten ons in Zaandam volledig in voor de gezondheid en het welzijn van werknemers, essentiële elementen voor het succes van elk bedrijf. Met trots bieden wij onze Preventieve Medische Onderzoeken (PMO) aan, direct uitvoerbaar op uw eigen locatie. Deze dienst is zorgvuldig samengesteld om zowel werkgevers als werknemers te ondersteunen met cruciale gezondheidschecks. Deze checks bevorderen niet alleen een gezondere levenswijze maar hebben ook een positief effect op de werksfeer en verhogen de productiviteit.

Visualiseer een werkomgeving waar elke werknemer zich erkend en vitaal voelt, met een sterke focus op gezondheid. Deze waardering draagt aanzienlijk bij aan een hogere mate van betrokkenheid en motivatie. We onderscheiden ons door het precies uitvoeren van onderzoeken en het zorgvuldig communiceren van resultaten. Bovendien garanderen we duidelijke en effectieve communicatie met u als werkgever, zodat u altijd volledig op de hoogte bent van de gezondheidssituatie van uw team en welke stappen vervolgens genomen kunnen worden.

Voordelen van een PMO:

  • Verhoogde weerstand: Preventieve gezondheidszorg en leefstijladvies kunnen het immuunsysteem van werknemers versterken, waardoor ze minder vatbaar zijn voor seizoensgebonden ziekten en andere gezondheidsproblemen.
  • Grotere klanttevredenheid: Tevreden en gezonde werknemers zorgen voor een betere klantenservice, wat direct bijdraagt aan de tevredenheid van klanten.
  • Vermindering van ongevallen: Een gezond personeelsbestand is minder vatbaar voor ongevallen op de werkvloer, wat de veiligheid verhoogt en potentiële aansprakelijkheidsrisico's verlaagt.

Zet in op een betere gezondheid voor uw bedrijf. Neem vandaag nog contact op voor een op maat gemaakt PMO en bouw samen met ons aan een team dat vitaler, tevredener en meer geconcentreerd is.

Preventief medisch onderzoek Zaandam
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!