Preventief medisch onderzoek Technologie (IT)

Preventief medisch onderzoek (PMO) technologie & IT- Ons Onderzoek is ontworpen om de vitaliteit en productiviteit binnen uw IT-team te verhogen, met een speciale focus op de unieke uitdagingen van de technologie- en IT-wereld. We richten ons op het verminderen van risico's gerelateerd aan de hoge werkdruk en de mentale belasting die komen kijken bij het werken met de nieuwste technologieën zoals AI, edge computing en cybersecurity. Ons doel is om uw team niet alleen gezonder te maken, maar ook beter uitgerust om de snelle technologische vooruitgang bij te benen.

  • Op locatie service- Onze pmo-afnemers komen naar uw kantoor of werkomgeving, waardoor deelname aan het PMO naadloos en efficiënt verloopt.
  • Minder ziekteverzuim - Door vroegtijdige interventies pakken we gezondheidsproblemen aan voordat ze leiden tot verzuim.
  • Gezondheidscheck op maat - Wij bieden een op maat gemaakte gezondheidscheck, specifiek afgestemd op de behoeften van technologie- en IT-professionals, met aandacht voor zowel fysieke als mentale gezondheidsaspecten.
Preventief medisch onderzoek Technologie (IT)

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht als basis

Verkrijg direct inzicht in gezondheid en werkomgeving, cruciaal tegen de achtergrond van AI en 5G die de werkdruk opvoeren.

Conform Arbowet

Door periodiek een PMO aan te bieden, voldoet uw organisatie aan de wettelijke vereisten, waaronder artikel 18 van de Arbowet.

Meet en optimaliseren

Evalueer en verbeter vitaliteit en productiviteit, met focus op uitdagingen door technologische vooruitgang.

Implementatie van een preventief medisch onderzoek in Technologie & IT:

Technologie- en IT-bedrijven navigeren door de complexiteit van een evoluerende digitale wereld, waarbij het welzijn van medewerkers cruciaal is voor succes.

Ons PMO, met tests die variëren van cholesterolmetingen tot conditietests, is nauwkeurig afgestemd op zowel uw strategische ambities als opkomende technologische trends. Door regelmatig een PMO te implementeren, bevordert u niet alleen de gezondheid van uw team, maar faciliteert u ook soepele innovatieprocessen, van quantum computing tot duurzame oplossingen. Dit is onmisbaar voor het behouden van uw marktpositie en het stimuleren van technologische ontwikkeling.

Geïnteresseerd in een vitaler IT-team? Neem contact op voor een offerte of advies, en begin met het bouwen aan een sterker, gezonder team.

Preventief medisch onderzoek Technologie (IT)
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine

Veelgestelde vragen

No items found.

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!