Preventief medisch onderzoek gezondheidszorg

Preventief medisch onderzoek (PMO) gezondheidszorg - Versterk de vitaliteit en verlaag het verzuim in de gezondheidszorg met ons gespecialiseerd Preventief Medisch Onderzoek (PMO). Wordt uw zorginstelling geconfronteerd met uitdagingen zoals personeelsverzuim, vermoeidheid of andere gezondheidskwesties? Ons PMO injecteert nieuwe energie en verhoogt de productiviteit van uw zorgteam.

  • Op locatie service- Onze pmo-afnemers komen naar uw zorginstelling, waardoor deelname aan het PMO moeiteloos verloopt.
  • Minder ziekteverzuim - Onze vroegtijdige interventies pakken gezondheidsproblemen aan voordat ze leiden tot verzuim.
  • Gezondheidscheck op maat - Wij bieden een gepersonaliseerde gezondheidsevaluatie, afgestemd op de specifieke behoeften van uw zorgpersoneel.
Preventief medisch onderzoek gezondheidszorg

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht als fundament

Verkrijg een duidelijk beeld van de algehele gezondheid, werksfeer en omgevingsfactoren binnen uw zorginstelling.

Conform Arbowet

Door periodiek een PMO aan te bieden, voldoet uw organisatie aan de wettelijke vereisten, waaronder artikel 18 van de Arbowet.

Meet en optimaliseren

Analyseer ziekteverzuim en -duur om gerichte verbeteringen door te voeren.

Hoe implementeert u een preventief medisch onderzoek in de Gezondheidszorg?

Gezondheidszorgorganisaties zijn wettelijk verplicht om hun medewerkers regelmatig de kans te bieden op gezondheidsonderzoeken (PMO), om werkgerelateerde gezondheidsrisico's te minimaliseren en te voorkomen. Dit is vooral van belang in een sector die constant innoveert, met ontwikkelingen zoals digitale gezondheidstechnologieën en de toenemende noodzaak van kostenbeheersing.

Ons PMO, inclusief tests zoals cholesterolmetingen, bloeddruk, en meer, helpt niet alleen aan de Arbowet te voldoen, maar bevordert ook de projectvolwassenheid in de zorg. Dit ondersteunt de implementatie van innovaties en zorgt voor zorgcontinuïteit.

Kies voor ons PMO om de gezondheidszorg te transformeren en de vitaliteit van uw personeel te verhogen. Neem contact op voor een offerte of advies, en maak de stap naar een gezonder zorgpersoneel.

Preventief medisch onderzoek gezondheidszorg
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine

Veelgestelde vragen

No items found.

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!