Preventief medisch onderzoek techniek en bouw

Versterk de fundering van uw bedrijf met ons Preventief Medisch Onderzoek (PMO) voor Techniek en Bouw. In een sector waar veiligheid en precisie voorop staan, biedt ons PMO niet alleen een stevig fundament voor de gezondheid van uw werknemers, maar ook voor de stabiliteit en groei van uw projecten. Ontdek hoe wij uitdagingen zoals personeelsverzuim en werkgerelateerde gezondheidsrisico's omzetten in kansen voor vitaliteit en productiviteit.

  • Proactieve Verzuimreductie - Door vroegtijdige interventies minimaliseren we verzuim en versterken we de veerkracht van uw werkomgeving.
  • Gezondheidscheck op maat - Wij bieden een gepersonaliseerde gezondheidsonderzoeken aan, afgestemd op de unieke behoeften.
  • Service op maat, direct op de bouwplaats - Onze specialisten bezoeken uw locatie, waarbij ons PMO soepel aansluit op uw werkprocessen voor moeiteloze deelname.
Preventief medisch onderzoek techniek en bouw

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht als basis

Wij bieden heldere inzichten in de gezondheidstoestand van uw team, waardoor u een solide basis heeft om het welzijn binnen uw organisatie te verbeteren. Dit inzicht is cruciaal voor het creëren van een veilige en productieve werkomgeving.

Conform Arbowet

Ons PMO zorgt ervoor dat u niet alleen voldoet aan de wettelijke vereisten, maar ook proactief bijdraagt aan een gezondere werkomgeving. Dit versterkt uw reputatie als een verantwoordelijke werkgever in de techniek- en bouwsector.

Optimalisatie werkprocessen

Door gerichte PMO-analyses identificeren we de oorzaken van ziekteverzuim en adviseren we concrete verbeteracties. Dit verhoogt niet alleen de efficiëntie en tevredenheid van uw team, maar zorgt ook voor een soepele realisatie van uw projecten.

Implementatie van een preventief medisch onderzoek in de bouw & techniek:

Onze PMO-service transformeert standaard gezondheidschecks in een strategisch partnerschap voor het versterken van gezondheid en veiligheid binnen uw organisatie. Dit partnerschap is essentieel in een branche waar veiligheid en efficiëntie cruciaal zijn. We beginnen met een diepgaande vragenlijst, gevolgd door persoonlijke tests zoals cholesterol- en bloeddrukmetingen, gericht op het vroegtijdig signaleren van gezondheidsrisico's.

Onze aanpak identificeert 'rode vlaggen' en biedt direct gericht advies en, indien nodig, doorverwijzing naar specialisten. Dit voorkomt niet alleen ernstige gezondheidsproblemen maar versterkt ook het welzijn en de productiviteit van uw team. Bovendien krijgt elke medewerker toegang tot ons e-learning platform, waardoor ze actief kunnen werken aan hun gezondheid en welzijn.

Door te kiezen voor onze PMO, kiest u voor een gezondere, veiligere en productievere werkomgeving. Wacht niet langer en neem vandaag nog actie voor de gezondheid van uw team. Contacteer ons voor een op maat gemaakte offerte en zet samen met ons de stap naar een gezondere toekomst.

Preventief medisch onderzoek techniek en bouw
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine

Veelgestelde vragen

No items found.

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!