Preventief medisch onderzoek (PMO) horeca

Preventief Medisch Onderzoek (PMO) voor de Horeca - Versterk de vitaliteit en minimaliseer het verzuim binnen uw horecaonderneming met ons doelgerichte Preventief Medisch Onderzoek (PMO). Wordt uw restaurant, café of hotel geconfronteerd met uitdagingen zoals personeelsverzuim, stress of andere gezondheidskwesties? Ons PMO brengt essentiële energie en kennis, verbetert de efficiëntie, en tilt de gastvrijheid van uw team naar een hoger niveau.

  • Gezondheidscheck op maat: Onze gezondheidsonderzoeken zijn specifiek ontworpen voor de behoeften van uw horecateam, van stressmanagement tot fysieke gezondheid.
  • Op Locatie service: Onze specialisten bezoeken uw locatie, waardoor uw team zonder moeite deelneemt aan het PMO.
  • Minder ziekteverzuim: Door vroegtijdige interventies pakken we gezondheidsrisico's aan voordat ze leiden tot verzuim.
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek (PMO) horeca

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht als basis

Krijg een helder beeld van de algehele gezondheid, werksfeer en omgevingsfactoren binnen uw horecaonderneming, essentieel voor het welzijn van uw personeel.

Conform Arbowet

Een regelmatig PMO zorgt dat u niet alleen voldoet aan wettelijke eisen maar ook proactief bijdraagt aan een gezondere werkomgeving.

Optimalisatie werkprocessen

Evalueer ziekteverzuim en -duur om gerichte verbeteringen door te voeren, cruciaal voor het behouden van een productief en tevreden team.

Implementatie van een preventief medisch onderzoek in de horeca:

Onze PMO-dienst biedt diepgaande analyses en inzichten in de gezondheid van uw team, perfect afgestemd op de dynamiek van de horeca. Met regelmatige gezondheidsevaluaties ondersteunen we niet alleen het welzijn van uw medewerkers, maar dragen we ook bij aan hun vermogen om goede service te verlenen.

De implementatie van een PMO verbetert de gezondheid en het welzijn binnen uw organisatie, wat essentieel is voor het handhaven van hoge prestaties en het voortzetten van uw gastvrijheidsmissie. Onze service omvat op locatie bezoeken, een gebruiksvriendelijk online boekingsportaal, en een heldere prijsstelling.

Na elk onderzoek volgt een gedetailleerde rapportage en een actieplan, inclusief toegang tot educatieve materialen voor een gezonde levensstijl. Dit verzekert een voortdurende verbetering en een gezonde levensstijl voor uw team.

Verhoog de efficiëntie en gastvrijheid van uw team door een gezonde werkomgeving te bevorderen. Voor een offerte of direct advies, neem vandaag nog contact met ons op.

Preventief medisch onderzoek (PMO) horeca
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

No items found.

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!