Preventief medisch onderzoek overheid

Preventief medisch onderzoek (PMO) bij de overheid | In de sector van de overheid, waar duurzaamheid, welzijn en efficiëntie centraal staan, speelt ons Preventief Medisch Onderzoek (PMO) een cruciale rol in het bevorderen van de gezondheid en productiviteit van uw team. Ervaart uw overheidsinstelling uitdagingen zoals verhoogd verzuim, algemene vermoeidheid of andere gezondheidskwesties onder het personeel? Ons PMO injecteert nieuwe vitaliteit en dynamiek in uw organisatie, met een focus op het versterken van welzijn en productiviteit.

  • Service op uw locatie: Onze professionals bezoeken uw overheidsinstelling, waardoor deelname aan het PMO naadloos verloopt.
  • Vermindering ziekteverzuim: Onze vroegtijdige interventies pakken gezondheidsproblemen aan voordat ze leiden tot verzuim, speciaal ontworpen voor de behoeften van de overheid.
  • Persoonlijke Gezondheidschecks: Een op maat gemaakte gezondheids-APK die het welzijn van uw medewerkers waarborgt.
Preventief medisch onderzoek overheid

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Fundamenteel inzicht

Verkrijg inzichten in de vitaliteit en werkomgeving, essentieel voor het bevorderen van een gezonde werkcultuur.

Naleving Arbowet

Ons PMO voldoet aan de wettelijke verplichtingen voor periodieke gezondheidsonderzoeken, conform artikel 18 van de Arbowet.

Strategische verbeteringen

Analyseer ziekteverzuim en -duur om gerichte verbeteringen te implementeren.

Preventief Medisch onderzoek binnen de overheid!

In de wereld van de overheid, waar elke dag stress op de loer ligt en de balans tussen werk en privé een uitdaging is, biedt ons Preventief Medisch Onderzoek (PMO) een lichtpuntje.

Stel je voor: een team van specialisten dat naar jullie kantoor komt, met kennis en tools om niet alleen de gezondheid te checken maar ook concrete oplossingen biedt. Van stressreductie tot het verbeteren van de werk-privé balans, ons PMO is als een frisse wind die door de gangen waait.

Het negeren van de signalen kan leiden tot meer ziekteverzuim en een gespannen sfeer. Maar daar bieden wij een uitweg. Onze aanpak blaast nieuw leven in jullie team, maakt het sterker en klaar om elke uitdaging aan te gaan.

Dus, waar wachten jullie nog op? Een gezondere werkomgeving en een veerkrachtig team zijn slechts één telefoontje verwijderd. Laten we samen de stap zetten naar een vitalere overheid.

Preventief medisch onderzoek overheid
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine

Veelgestelde vragen

No items found.

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!