Preventief medisch onderzoek luchtvaart

Preventief medisch onderzoek (PMO) luchtvaart | In de wereld van de luchtvaart, waar veiligheid, precisie en teamgezondheid van cruciaal belang zijn, speelt Preventief Medisch Onderzoek (PMO) een sleutelrol. Of het nu gaat om piloten, cabinepersoneel of grondmedewerkers, de unieke uitdagingen van deze sector vragen om een speciale aanpak. Ons PMO-programma is ontworpen om de vitaliteit en het welzijn binnen uw luchtvaartteam te verhogen, waardoor niet alleen de veiligheid in de lucht en op de grond wordt gewaarborgd, maar ook de efficiëntie en tevredenheid van het personeel.

  • Meer energie op de werkvloer: Onze proactieve interventies zijn specifiek afgestemd op de luchtvaartsector, gericht op het versterken van de gezondheid en vitaliteit van uw team.
  • Persoonlijke gezondheidschecks: Een op maat gemaakte gezondheids-APK die het welzijn van uw personeel waarborgt, van cockpit tot cabine.
  • Op locatie service 📍: Onze specialisten komen direct naar uw luchthaven of kantoor, waardoor deelname aan het PMO moeiteloos verloopt voor uw team.
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek luchtvaart

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Fundamenteel inzicht

Krijg een helder beeld van de vitaliteit, werksfeer en omgeving, essentieel voor het handhaven van hoge veiligheidsnormen.

Naleving Arbowet

Ons PMO voldoet aan de wettelijke verplichtingen voor periodieke gezondheidsonderzoeken, conform artikel 18 van de Arbowet.

Strategische verbeteringen

Analyseer ziekteverzuim en -duur om gerichte verbeteringen te implementeren.

Preventief Medisch onderzoek binnen de luchtvaart!

De luchtvaartsector staat voor specifieke uitdagingen zoals jetlag, onregelmatige werktijden en de fysieke eisen van het vliegen. Ons PMO biedt een strategische oplossing die voldoet aan de Arbowet, gericht op het verminderen van gezondheidsrisico's met gerichte onderzoeken en advies, direct op uw locatie.

Onze benadering verhoogt niet alleen de vitaliteit en het welzijn binnen uw team, maar richt zich ook op de unieke uitdagingen van de luchtvaartsector. Dit resulteert in een sterker, veerkrachtiger team, klaar om veilig en efficiënt te opereren.

Geniet van onze transparante prijsstelling en uitgebreide rapportages, inclusief actieplannen. Door te investeren in de gezondheid van uw team, bouwt u aan een robuustere organisatie, klaar om de uitdagingen van het luchtruim aan te gaan.

Zet de stap naar een gezondere toekomst in de luchtvaart: Versterk uw team en verbeter de werkomgeving. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of meer advies, en werk samen aan een gezondere luchtvaartindustrie.

Preventief medisch onderzoek luchtvaart
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

No items found.

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!