Minder verzuim met een preventief medisch onderzoek

In een wereld waar de gezondheid en het welzijn van medewerkers steeds centraler staat, verlagen wij ziekteverzuim en kosten met een persoonlijke, allesomvattende aanpak voor preventief medisch onderzoek, waarbij we voldoen aan de Arbowet en uw organisatie laten stralen.

  • Verhoog productiviteit en verminder verzuim
  • Medische APK: direct actie bij gezondheidsbehoeften
  • Verbeterd het bedrijfsimago, straal uit dat u geeft om uw medewerkers
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!

Waarom preventief
medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

Voldoet aan artikel 18 van de Arbowet, waarbij een PMO periodiek verplicht is gesteld.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers.

Hoe werkt het?

Bij PMO Nederland combineren we efficiëntie met een persoonlijke benadering, afgestemd op de behoeften van uw bedrijf. Onze methode focust op gezondheidsverbeteringen, verpakt in een grondig en toegankelijk proces.

Stap 1

Kennismaking en demonstratie

Start met een introductiegesprek en een PMO-demonstratie om de voordelen voor uw team direct te ervaren.

Stap 2

Flexibel en transparant aanbod

Ontvang een heldere offerte en betaal enkel per deelnemer, zonder verplicht minimum. Profiteer van een op maat gemaakte planning, compleet met agenda-beheer.

Stap 3

Ondersteuning van A tot Z

Onze promotiematerialen leiden deelnemers moeiteloos naar ons boekingssysteem en verhogen de betrokkenheid, zonder extra werk voor uw team.

Stap 4

Gezondheidschecks en direct advies

We voeren een PMO op locatie uit, startend met een online vragenlijst, gevolgd door fysieke evaluaties en direct welzijnsadvies. Bij risico's volgt snelle doorverwijzing. Deelnemers krijgen een gedetailleerd rapport en toegang tot e-learning voor blijvende gezondheid

Stap 5

Doorlopende Support & partnerschap

Ontvang een uitgebreid, AVG-conform rapport over uw organisatie's prestaties met specifieke verbeteradviezen. Profiteer van onze continue ondersteuning bij het implementeren van verbeteringen en regelmatige evaluaties.

De lekkerste fruitmanden direct aan huis geleverd.

Fruitboer aan huis
Over PMO

Over Preventief Medisch Onderzoek

PMO-Nederland biedt een uitgebreid Preventief Medisch Onderzoek (PMO), gericht op het verbeteren van zowel de fysieke als mentale gezondheid van werknemers. Onze aanpak omvat niet alleen essentiële gezondheidstests, zoals bloedonderzoek en hartfunctie-evaluaties, maar biedt ook een rijke e-learning ervaring met quizzes en een e-book om het bewustzijn en de kennis van werknemers te vergroten.

Bij significante gezondheidsrisico's zorgen we voor directe doorverwijzing naar specialisten. We komen op locatie, wat maximale gemak biedt zonder de vereiste van een minimale afname, waardoor bedrijven flexibel alleen betalen per deelnemer.

Wie wilt er nu geen werknemers die fluitend binnen komen en met de sporttas na hun werkdag op pad gaan. Als u de PMO periodiek aanbied aan uw werknemers voldoet u tevens aan artikel 18 van de Arbowet!

Kennisbank artikelen

Bekijk kennisbank
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Gratis adviesgesprek

Ontdek hoe je met een paar eenvoudige stappen een gezondere werkomgeving creëert. Klik nu voor een vrijblijvend gesprek.