Preventief medisch onderzoek Zwolle

Preventief medisch onderzoek in Zwolle - Stimuleer gezondheid in uw bedrijfscultuur. PMO-Nederland brengt haar gespecialiseerde PMO-diensten naar Zwolle, aangepast aan de unieke behoeften van de lokale bedrijfswereld. Onze allesomvattende methode omvat uitvoerige welzijnsenquêtes, gedetailleerde beoordelingen van belangrijke gezondheidsaspecten zoals de hartslag en bloedsuikerspiegel, alsook nauwkeurige analyses van de Body Mass Index, speciaal vervaardigd voor bedrijven in Zwolle. Verder verstrekken wij een diversiteit aan extra gezondheidstests. Deze diepgaande gezondheidsevaluaties zijn opgezet om ondernemers in Zwolle te assisteren in het verbeteren van zowel de gezondheid als het welzijn van hun personeel, met het uiteindelijke doel een energiekere werkomgeving en een hoger welzijnsniveau voor iedereen te realiseren.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Zwolle

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Verbeter de gezondheidsstandaarden op uw werklocatie in Zwolle met onze geavanceerde PMO-oplossingen.

PMO-Nederland introduceert nu in Zwolle op maat gemaakte gezondheidsevaluaties, gericht op het versterken van de gezondheid en het welzijn van uw werknemers. Deze service, ontworpen voor zowel werkgevers als werknemers, omvat cruciale gezondheidstests die bijdragen aan een gezondere leefstijl voor uw personeel, wat resulteert in een positievere werkomgeving en verhoogde productiviteit. Denk aan een werkomgeving waar de gezondheid van elke werknemer voorop staat, wat leidt tot meer betrokkenheid en motivatie. Ons deskundige team zal naar Zwolle komen om deze PMO's (Preventief Medisch Onderzoek) zorgvuldig uit te voeren, met een focus op diepgaande analyse en zorgvuldige feedback voor uw medewerkers. We zorgen voor transparante communicatie met de werkgever, waardoor u volledig geïnformeerd bent over de gezondheid van uw team en de noodzakelijke vervolgacties. We zijn toegewijd aan het bevorderen van een gezondere werkomgeving in Zwolle door het aanbieden van effectieve en toegankelijke gezondheidsbeoordelingen.

Voordelen van ons PMO in Zwolle toewijding aan positieve ontwikkeling:

  • Toewijding aan positieve ontwikkeling: Onze diensten zijn zorgvuldig samengesteld om substantiële vooruitgang te boeken in de gezondheid en het welzijn van uw team.
  • Streven naar betekenisvolle vooruitgang: Onze aangeboden services zijn strategisch ontwikkeld om opmerkelijke verbeteringen te bewerkstelligen in de gezondheid en het algehele welzijn van uw werknemers.

Zet de stap naar een gezondere bedrijfscultuur in Zwolle. Neem contact met ons op voor een persoonlijk aangepast PMO en werk aan een sterker, meer voldaan en competenter personeelsteam.
Preventief medisch onderzoek Zwolle
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!