Preventief medisch onderzoek Zwanenburg

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Zwanenburg - PMO-Nederland richt zich op het verhogen van de gezondheid en het welbevinden van werknemers door onze gespecialiseerde Preventief Medisch Onderzoek (PMO). Deze essentiële dienst speelt een sleutelrol bij het vormen van een vitaler team op de werkvloer. Het traject vangt aan met een uitvoerige gezondheidsevaluatie, gevolgd door een gedetailleerde analyse van belangrijke gezondheidsindicatoren onder andere bloeddruk, cholesterolwaarden en Body Mass Index (BMI). Dit zorgvuldig ontworpen programma heeft als doel het vroegtijdig opsporen van mogelijke gezondheidsbedreigingen bij werknemers. We bieden een aanpasbare service, inclusief de mogelijkheid tot het uitvoeren van specifieke vervolgonderzoeken, die precies past bij de wensen van uw organisatie. Door gezondheid en welzijn van medewerkers als een belangrijk aandachtspunt te behandelen, werken we aan een verbeterde werkplek, wat resulteert in een toename van tevredenheid en efficiëntie onder het personeel.

  • Wij komen op uw locatie
  • Minder ziekteverzuim bij u in het bedrijf
  • Medische APK voor de werknemers
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Zwanenburg

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

Onmiddellijke beoordeling van gezondheidstoestand en werkomgeving.

Arbowet

Onze diensten voldoen aan Arbowet artikel 18, waarbij we de naleving van de wet garanderen.

Meten is weten

Onderzoek naar frequentie en lengte van ziekteverzuim; onze PMO's dragen bij aan een significante reductie van het ziekteverzuim.

Bevorder een actieve werkomgeving in Zwanenburg

In Zwanenburg zijn we toegewijd aan het verbeteren van de gezondheid en het welbevinden van onze werknemers, cruciale componenten voor het succes van iedere organisatie. We zijn verheugd dat we het Preventief Medisch Onderzoek (PMO) kunnen bieden, dat direct op uw locatie uitvoerbaar is. Deze dienst is met oog voor detail ontwikkeld om zowel werkgevers als werknemers van essentiële gezondheidsevaluaties te voorzien. Deze evaluaties moedigen niet alleen een gezondere leefstijl aan maar leiden ook tot een positievere werkomgeving en verhoogde productiviteit. Visualiseer een werkomgeving waar elke werknemer zich gewaardeerd en in goede gezondheid voelt, met welzijn als een kernprincipe. Dit gevoel van waardering verhoogt aanzienlijk de betrokkenheid en motivatie. Onze deskundigheid wordt weerspiegeld in het nauwgezet uitvoeren van medische onderzoeken en het zorgvuldig communiceren van de bevindingen. We bieden ook heldere en gerichte communicatie naar u als werkgever, om u voortdurend op de hoogte te houden van de gezondheidstoestand van uw medewerkers en de noodzakelijke vervolgstappen.

Voordelen van een PMO:

  • Grotere klanttevredenheid: Tevreden en gezonde werknemers zorgen voor een betere klantenservice, wat direct bijdraagt aan de tevredenheid van klanten.
  • Vermindering van ongevallen: Een gezond personeelsbestand is minder vatbaar voor ongevallen op de werkvloer, wat de veiligheid verhoogt en potentiële aansprakelijkheidsrisico's verlaagt.
  • Lagere zorgkosten: Door in te zetten op preventieve gezondheidszorg kunnen bedrijven de langdurige zorgkosten voor werknemers verlagen, aangezien minder medische ingrepen nodig zijn.

Focus op verbetering van de gezondheid binnen uw organisatie. Leg direct contact voor een persoonlijk afgestemd Preventief Medisch Onderzoek en werk samen met ons aan de ontwikkeling van een team dat energieker, gelukkiger en scherper is.

Preventief medisch onderzoek Zwanenburg
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!