Preventief medisch onderzoek Zoetermeer

Preventief medisch onderzoek Zoetermeer wordt nu aangeboden door PMO-Nederland, speciaal voor bedrijven die de gezondheid van hun werknemers serieus nemen. Met onze uitgebreide PMO-diensten kunnen werkgevers in Zoetermeer proactief gezondheidsrisico's bij hun personeel identificeren. Onze dienst omvat een gedetailleerde gezondheidsvragenlijst, bloeddruk- en cholesterolmetingen, en BMI-analyses, allemaal aangepast aan de specifieke wensen van elke werkgever. Indien nodig, bieden we de mogelijkheid om het standaardonderzoek uit te breiden met extra tests. Deze PMO-service is met zorg samengesteld om de gezondheid en het welzijn van werknemers in Zoetermeer te verbeteren, met als doel niet alleen een gezondere werkomgeving te creëren maar ook het algemene welzijn van het personeel te verhogen.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Zoetermeer

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Gezond werken in Zoetermeer met ons PMO programma

Bij PMO-Nederland zijn we toegewijd aan het verbeteren van de gezondheid op de werkvloer voor bedrijven in Zoetermeer. Onze hoogwaardige PMO's, uitgevoerd op uw locatie, bieden zowel werkgevers als werknemers cruciale gezondheidschecks. Deze onderzoeken bevorderen niet alleen een gezondere levensstijl onder uw teamleden, maar leiden ook tot een positievere werksfeer en een toename in productiviteit. Door gezondheid als prioriteit te stellen, voelen werknemers zich gewaardeerd en betrokken. Ons team van deskundige professionals zorgt voor een zorgvuldige uitvoering van deze PMO's in Zoetermeer, met heldere communicatie over de resultaten en advies voor mogelijke vervolgacties.

Voordelen van ons PMO in Zoetermeer:

  1. Toename van werkplekveiligheid: Identificeert potentiële gezondheidsrisico's die ongevallen kunnen veroorzaken, waardoor de veiligheid wordt verhoogd.
  2. Verbetering van het concentratievermogen: Gezonde werknemers hebben een beter concentratievermogen, wat cruciaal is voor taken die precisie vereisen.

Door te investeren in een PMO in Zoetermeer met PMO-Nederland, zet u een belangrijke stap naar een gezondere, veiligere en productievere werkomgeving. Neem vandaag nog actie om de gezondheid en het welzijn van uw werknemers te prioriteren en leg de basis voor een succesvolle toekomst van uw bedrijf.

Preventief medisch onderzoek Zoetermeer
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!