Preventief medisch onderzoek Zevenaar

Preventief medisch onderzoek (PMO) Zevenaar biedt voor lokale bedrijven de weg naar een verbeterde gezondheid en welzijn van hun werknemers. Via PMO-Nederland wordt deze unieke dienst aangeboden, die begint met een uitgebreide gezondheidsvragenlijst en doorgaat met gedetailleerde metingen van bloeddruk, cholesterol, en BMI. Deze methodiek is zorgvuldig uitgedacht om gezondheidsrisico's bij werknemers vroegtijdig op te merken en aan te pakken.

De flexibiliteit van onze diensten maakt het mogelijk om deze aan te passen met aanvullende testen, specifiek gericht op de behoeften van uw bedrijf in Zevenaar. Dit maakt een proactieve bijdrage aan de gezondheid en het welzijn van werknemers mogelijk, met als doel een gezondere werkomgeving te creëren. Dit streven resulteert in verhoogde productiviteit en een algeheel verbeterde tevredenheid onder werknemers.

Door te kiezen voor de PMO-diensten van PMO-Nederland kiest u voor een investering in de toekomst van uw bedrijf en het welzijn van uw personeel. Wij bieden de noodzakelijke tools en ondersteuning om positieve veranderingen door te voeren, wat uw bedrijf ten goede komt met een gezonder, gelukkiger, en productiever personeelsbestand. Ontdek de mogelijkheden van onze op maat gemaakte oplossingen voor een betere werkomgeving in Zevenaar.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Zevenaar

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Versterk uw Team met PMO-Diensten in Zevenaar

De gezondheid en het welzijn van werknemers zijn cruciale componenten van een succesvol bedrijf. PMO-Nederland breidt haar hoogwaardige Preventieve Medische Onderzoeken (PMO) uit naar Zevenaar, waarmee we direct op uw locatie ondersteuning bieden. Deze diensten, ontworpen om zowel werkgevers als werknemers te ondersteunen, bieden essentiële gezondheidscontroles die niet alleen een gezondere levensstijl onder uw personeel bevorderen maar ook bijdragen aan een positievere werksfeer en hogere productiviteit.

Stelt u zich voor dat uw werknemers hun dag starten met de wetenschap dat hun gezondheid wordt gewaardeerd. Dit gevoel van erkenning verhoogt de betrokkenheid en motivatie significant. Ons professionele team komt naar Zevenaar om PMO's met de grootste zorgvuldigheid en aandacht uit te voeren. We zijn gespecialiseerd in het accuraat uitvoeren van de onderzoeken en het empathisch communiceren van de resultaten. Daarnaast zorgen we voor heldere en effectieve communicatie met u als werkgever, zodat u volledig op de hoogte bent van de uitkomsten en eventuele vervolgstappen.

Vijf voordelen van PMO-Diensten in Zevenaar:

  1. Verhoogde werktevredenheid: Gezondheidsbewuste bedrijven zien vaak een toename in werknemerstevredenheid.
  2. Minder ziekteverzuim: Preventieve zorg kan leiden tot een vermindering van ziekteverzuim.
  3. Sterkere bedrijfscultuur: Een focus op gezondheid bevordert een cultuur van zorg en ondersteuning.

De stap zetten naar een gezondere werkplek in Zevenaar heeft nooit eenvoudiger geweest. Met PMO-Nederland kunt u rekenen op een service die zich richt op meetbare verbeteringen in de gezondheid en het welzijn van uw team. Bent u klaar om een positieve verandering in uw organisatie te bewerkstelligen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een PMO op maat en laat ons samenwerken aan een gezonder, gelukkiger en productiever team in Zevenaar.

Wilt u de stap zetten naar een gezondere werkplek in Zevenaar? Neem vandaag nog contact met ons op voor een PMO op maat. Samen werken we aan een gezonder, gelukkiger en productiever team!

Preventief medisch onderzoek Zevenaar
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!