Preventief medisch onderzoek Zeist

Nu verkrijgbaar: Preventief medisch onderzoek (PMO) Zeist, PMO-Nederland levert zijn deskundige PMO-services aan ondernemingen voor het proactief identificeren van gezondheidsrisico's bij werknemers. Onze diepgaande methode bestaat uit een uitvoerige gezondheidsvragenlijst, zorgvuldige metingen van bloeddruk en cholesterol, en nauwkeurige BMI-evaluaties. Speciaal afgestemd op de behoeften van werkgevers in Zeist, bieden we de mogelijkheid om het onderzoek te verrijken met extra testen. Onze PMO-dienst is nauwgezet samengesteld om werkgevers te assisteren bij het bevorderen van zowel de gezondheid als het welzijn van hun medewerkers, met als doel het realiseren van een gezondere werkplek en een algeheel verbeterde gezondheid van het personeel.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Zeist

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Preventief Medisch Onderzoek in Zeist: de sleutel tot een gezondere werkomgeving

Bent u op zoek naar effectieve methoden om de gezondheid op de werkvloer in Zeist te bevorderen? PMO-Nederland biedt nu hoogwaardige Preventieve Medische Onderzoeken (PMO) direct op uw werklocatie. Onze diensten zijn zorgvuldig ontwikkeld om zowel werkgevers als werknemers te ondersteunen met fundamentele gezondheidsevaluaties. Deze onderzoeken zijn essentieel voor het stimuleren van een gezondere leefwijze onder uw personeel en hebben een positieve invloed op zowel de sfeer op het werk als de productiviteit.

Stelt u zich eens voor: uw werknemers beginnen de dag met het bewustzijn dat hun gezondheid gewaardeerd wordt. Dit bevordert hun betrokkenheid en motivatie. Ons team van ervaren professionals reist af naar Zeist om deze PMO's met zorg en precisie uit te voeren. Ze zijn gespecialiseerd in het accuraat verrichten van de onderzoeken en het op empathische wijze communiceren van de resultaten aan uw werknemers.

Wij zorgen tevens voor duidelijke en doeltreffende communicatie met u als werkgever, zodat u volledig op de hoogte bent van de resultaten van het PMO en de aanbevolen vervolgstappen. Ons streven is de gezondheid op de werkplek in Zeist te optimaliseren door middel van toegankelijke en effectieve gezondheidscontroles.

Waarom kiezen voor onze PMO in Zeist?

  • Lokale aanwezigheid: Ons team kent de specifieke uitdagingen en kansen in Zeist.
  • Persoonlijke benadering: Wij geloven in een persoonlijke aanpak waarbij elke werknemer zich gehoord en gewaardeerd voelt.
  • Resultaatgerichte service: Onze focus ligt op meetbare verbeteringen in de gezondheid en het welzijn van uw team.

Wilt u de stap zetten naar een gezondere werkplek in Zeist? Neem vandaag nog contact met ons op voor een PMO op maat. Samen werken we aan een gezonder, gelukkiger en productiever team!


Preventief medisch onderzoek Zeist
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!