Preventief medisch onderzoek Zeewolde

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Zeewolde - PMO-Nederland specialiseert zich in het verhogen van werknemersgezondheid en -welzijn door ons Preventief Medisch Onderzoek (PMO). Dit onderzoek is essentieel in het realiseren van een levendiger team. Het proces vangt aan met een grondige gezondheidsvragenlijst, vervolgd door een nauwkeurige evaluatie van belangrijke gezondheidsfactoren onder andere bloeddruk, cholesterolgehaltes en Body Mass Index (BMI). Onze inzet is gericht op het vroegtijdig ontdekken van eventuele gezondheidsbedreigingen bij werknemers. Onze werkwijze omvat tevens de mogelijkheid voor aanvullende, uitgebreide tests, precies afgestemd op de unieke eisen van uw organisatie. Door ons te concentreren op de gezondheid en het welzijn van uw team, mikken we op een verrijkte werkomgeving, wat bijdraagt aan verhoogde medewerkerstevredenheid.

  • Wij komen op uw locatie
  • Minder ziekteverzuim bij u in het bedrijf
  • Medische APK voor de werknemers
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Zeewolde

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

Analyse van de gezondheidsconditie en werkcondities.

Arbowet

Onze strategie waarborgt naleving van de Arbowet, artikel 18.

Meten is weten

Minimaliseer afwezigheid door het vroegtijdig signaleren van patronen via onze analyses.

Stimuleer welzijn en productiviteit in Zeewolde door PMO

In Zeewolde richten we ons volledig op het verhogen van de gezondheid en het algemeen welzijn van onze werknemers, wat cruciaal is voor de ontwikkeling van elk bedrijf. Met veel plezier presenteren we ons Preventief Medisch Onderzoek (PMO), dat wij moeiteloos bij u ter plaatse kunnen uitvoeren. Deze service is met aandacht gecreëerd om zowel werkgevers als werknemers essentiële gezondheidsevaluaties te bieden. Deze evaluaties leveren niet alleen een bijdrage aan een gezondere levenswijze, maar stimuleren tevens een betere werksfeer en verhogen de efficiëntie op het werk. Stelt u zich een werkplaats voor waar iedere medewerker zich gewaardeerd en bruisend van energie voelt, met welzijn als hoofdprioriteit. Deze waardering is cruciaal voor het versterken van de betrokkenheid en het aanwakkeren van motivatie. Onze expertise ligt in het zorgvuldig verrichten van gezondheidsonderzoeken en het grondig communiceren van de bevindingen. We bieden duidelijke en effectieve communicatie naar u als werkgever, waardoor u te allen tijde goed geïnformeerd bent over de gezondheidsstatus van uw team en effectief kunt reageren op basis van deze kennis.

Voordelen van een PMO:

  • Vermindering van lange termijn gezondheidskosten: Preventieve gezondheidsmaatregelen kunnen toekomstige medische kosten voor zowel werknemers als het bedrijf verlagen.
  • Betere werk-privé balans: Gezonde werknemers kunnen hun werk en privéleven beter in balans houden, wat bijdraagt aan algemeen welzijn.
  • Verhoogde betrokkenheid bij bedrijfsdoelen: Werknemers die zich ondersteund voelen in hun gezondheid zijn meer geneigd zich in te zetten voor de doelstellingen en successen van het bedrijf.

Zet vandaag nog de koers uit naar een op maat gemaakt PMO, speciaal voor uw onderneming, en treed in partnerschap met ons om een energieker en meer tevreden team te vormen.

Preventief medisch onderzoek Zeewolde
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!