Preventief medisch onderzoek Zaltbommel

Ontdek nu in Zaltbommel het preventief medisch onderzoek (PMO), aangeboden door PMO-Nederland. Wij zijn toegewijd aan het bevorderen van de gezondheid op de werkvloer door vroegtijdige identificatie van gezondheidsrisico's bij werknemers. Onze uitgebreide service omvat een gedetailleerde gezondheidsvragenlijst, precieze metingen van bloeddruk en cholesterol, en BMI-evaluaties. Speciaal aangepast aan de behoeften van werkgevers in Zaltbommel, bieden wij de mogelijkheid om het onderzoek te verrijken met extra tests. Deze PMO-service is ontworpen om werkgevers actief te ondersteunen in het cultiveren van een gezondere werkomgeving en het bevorderen van het algemene welzijn van hun personeel.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Preventief medisch onderzoek Zaltbommel

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

PMO Zaltbommel

Zoekt u naar effectieve manieren om de gezondheid en het welzijn op de werkvloer in Zaltbommel te verbeteren? PMO-Nederland biedt nu hoogwaardige Preventieve Medische Onderzoeken (PMO) aan, direct bij u op locatie. Onze diensten zijn zorgvuldig samengesteld om zowel werkgevers als werknemers te voorzien van essentiële gezondheidsevaluaties. Deze onderzoeken spelen een cruciale rol in het bevorderen van een gezondere levensstijl onder uw personeel, wat leidt tot een verbeterde werksfeer en verhoogde productiviteit.

Stelt u zich eens voor dat uw werknemers elke dag beginnen met de wetenschap dat hun gezondheid prioriteit heeft. Dit besef verhoogt hun betrokkenheid en motivatie aanzienlijk. Ons team van deskundigen bezoekt Zaltbommel om met de grootste zorg en aandacht PMO's uit te voeren. Ze zijn gespecialiseerd in het zorgvuldig uitvoeren van onderzoeken en het empathisch delen van resultaten met uw werknemers.

We zorgen ook voor duidelijke en effectieve communicatie met u als werkgever, zodat u volledig op de hoogte bent van de uitkomsten en mogelijke vervolgstappen. Ons doel is om de gezondheid op de werkplek in Zaltbommel te verbeteren door middel van toegankelijke en effectieve gezondheidscontroles.

Preventief medisch onderzoek Zaltbommel
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!