Preventief medisch onderzoek Zaanstad

PMO - Zaanstad speelt een cruciale rol in het bevorderen van de gezondheid binnen het bedrijfsleven. Bij PMO-Nederland richten we ons op het leveren van preventieve medische onderzoeken in Zaanstad, met als doel het vroegtijdig herkennen van gezondheidsrisico's bij werknemers. Onze missie is het garanderen van de hoogste kwaliteit in elke PMO die we uitvoeren. Dit bereiken we door samen te werken met ervaren professionals die niet alleen de onderzoeken zorgvuldig uitvoeren, maar ook de tijd nemen om de bevindingen op een duidelijke manier met de werknemers te bespreken. Bovendien hechten we veel waarde aan transparante communicatie met werkgevers, zodat zij volledig geïnformeerd zijn over de gezondheidsstatus van hun personeel en indien nodig, passende maatregelen kunnen treffen.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Zaanstad

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Een gezonde toekomst voor Zaanstad met ons PMO

Het uitvoeren van een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) in Zaanstad biedt een waardevolle kans voor zowel werknemers als werkgevers om proactief de gezondheid op de werkvloer te beheren. Door werknemers vroegtijdig te informeren over mogelijke gezondheidsrisico's, biedt het hen de mogelijkheid om preventieve acties te ondernemen ter verbetering van hun gezondheid. Dit leidt tot een team van werknemers die niet alleen gezonder zijn, maar ook meer betrokken en productiever, met minder verzuim. Voor werkgevers betekent dit niet alleen voldoen aan de wettelijke verplichtingen voor gezondheid en veiligheid, maar ook investeren in het welzijn van hun personeel, wat op lange termijn significante voordelen oplevert. Als uw organisatie in Zaanstad is gevestigd en u overweegt een PMO, staat PMO Nederland klaar om u te voorzien van alle benodigde informatie over de mogelijkheden en de investering.

Voordelen van ons PMO in Zaanstad:

  1. Minder ziekteverzuim: Door preventieve gezondheidszorg te bieden, kunnen veel voorkomende ziektes en aandoeningen vroegtijdig worden aangepakt, wat resulteert in minder ziekteverzuim en afwezigheid op het werk.
  2. Toename van werknemerstevredenheid: Het aanbieden van PMO laat zien dat u als werkgever waarde hecht aan de gezondheid en het welzijn van uw werknemers, wat hun tevredenheid en loyaliteit aan het bedrijf verhoogt.
  3. Langere inzet van werknemers: Door de gezondheid van werknemers te bevorderen, verlengt u hun inzetbaarheid binnen uw organisatie. Gezonde werknemers kunnen langer effectief en efficiënt werken.

Neem vandaag nog contact met ons op om een gezondere toekomst voor uw organisatie te bespreken. Dit is niet alleen een investering in de gezondheid van uw werknemers, maar ook in de duurzaamheid en het succes van uw bedrijf op lange termijn.

Preventief medisch onderzoek Zaanstad
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

No items found.

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!