Preventief medisch onderzoek Winterswijk

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Winterswijk - PMO-Nederland draagt bij aan het versterken van gezondheid en welzijn bij werknemers met ons op maat gemaakte Preventief Medisch Onderzoek (PMO). Deze service is van essentieel belang voor het opbouwen van een meer dynamisch team. Het proces start met een diepgaande gezondheidsvragenlijst, gevolgd door een uitvoerige beoordeling van cruciale gezondheidsaspecten, waaronder bloeddruk, cholesterolniveau en Body Mass Index (BMI). Deze strategie is specifiek ontwikkeld om potentiële gezondheidsrisico's bij medewerkers snel te herkennen. Onze service, inclusief mogelijkheden voor extra specifieke onderzoeken, is flexibel en sluit perfect aan bij de unieke vereisten van uw bedrijf. Door ons te richten op het welzijn en de gezondheid van uw team, streven we naar een verbeterde werkomgeving, wat leidt tot meer tevredenheid en een hogere productiviteit onder het personeel.

  • Wij komen op uw locatie
  • Minder ziekteverzuim bij u in het bedrijf
  • Medische APK voor de werknemers
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Winterswijk

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

Snelle inzichten in gezondheidsstatus en werksituatie.

Arbowet

Onze PMO's voldoen aan Arbowet artikel 18, waarborgen wetgeving.

Meten is weten

Analyse van afwezigheid; onze PMO's dragen bij aan het verminderen ervan.

Versterk het welzijn van uw team in Winterswijk door onze PMO aanbod

In Winterswijk richten we ons nadrukkelijk op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van onze werknemers, die we zien als cruciaal voor het succes van elke onderneming. We zijn verheugd dat we Preventieve Medische Onderzoeken (PMO) aan kunnen bieden, die vlot op uw locatie uitgevoerd kunnen worden. Deze service is met grote zorg opgesteld om zowel werkgevers als werknemers te voorzien van belangrijke gezondheidscontroles. Deze controles zijn niet alleen bevorderlijk voor een gezondere levensstijl, maar leiden ook tot een prettigere werkomgeving en een stijging in productiviteit. Visualiseer een werkomgeving waar elke medewerker zich gewaardeerd en energiek voelt, met gezondheid als een prioriteit. Dit gevoel van waardering is van onschatbare waarde voor het versterken van de betrokkenheid en het stimuleren van motivatie. Onze vaardigheid ligt in het nauwkeurig uitvoeren van deze onderzoeken en in het precies communiceren van de uitkomsten. Verder verzekeren we een duidelijke en effectieve communicatie met u als werkgever, om u constant op de hoogte te houden van de gezondheidsstatus van uw personeel en de nodige vervolgstappen.

Voordelen van een PMO:

  • Verbeterde concentratie: Door gezond te blijven, kunnen werknemers zich beter focussen op hun taken, wat leidt tot hogere prestaties.
  • Sterkere teamdynamiek: Gezondheidsinitiatieven stimuleren teamwork en samenwerking, wat de algehele teamgeest versterkt.
  • Toename in energie: Gezonde werknemers ervaren meer energie gedurende de dag, wat bijdraagt aan hun productiviteit en creativiteit.

Richt u op het verhogen van de gezondheid binnen uw bedrijf. Neem meteen contact op voor een op maat gemaakt Preventief Medisch Onderzoek en sla de handen ineen met ons om te bouwen aan een team dat vitaler, gelukkiger en scherper is.

Preventief medisch onderzoek Winterswijk
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!