Preventief medisch onderzoek Winschoten

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Winschoten - PMO-Nederland zet zich actief in voor het welzijn en de gezondheid van werknemers door het aanbieden van onze gerichte Preventieve Medische Onderzoeken (PMO). Deze dienst speelt een cruciale rol in het vormen van een meer gezond en veerkrachtig team. Het traject begint met een uitvoerige gezondheidsbevraging, gevolgd door een gedetailleerde evaluatie van essentiële gezondheidsindicatoren zoals bloeddruk, cholesterolgehalte en BMI. Onze aanpak is zorgvuldig ontworpen om mogelijke gezondheidsrisico's bij werknemers op tijd te herkennen. Ons aanbod is aanpasbaar, inclusief de mogelijkheid voor bijkomende specifieke tests, en sluit naadloos aan op de specifieke noden van uw onderneming. Door gezondheid en welzijn van uw werknemers als een prioriteit te behandelen, mikken we op het creëren van een verbeterde werksfeer, resulterend in een toename van zowel tevredenheid als productiviteit bij uw personeel.

  • Wij komen op uw locatie
  • Minder ziekteverzuim bij u in het bedrijf
  • Medische APK voor de werknemers
Preventief medisch onderzoek Winschoten

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

Snelle beoordeling van gezondheid en werkomgeving.

Arbowet

Onze diensten voldoen aan Arbowet artikel 18, garanderend wettelijke naleving.

Meten is weten

Inzicht in ziekteverzuim; onze PMO's dragen bij aan vermindering van verzuim.

Bouw aan een gezondere bedrijfscultuur in Winschoten met PMO.

In Winschoten zijn we toegewijd aan het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van onze werknemers, die wij beschouwen als cruciale elementen voor het succes van elke organisatie. We bieden met trots onze Preventieve Medische Onderzoeken (PMO) aan, welke direct op uw locatie uitgevoerd kunnen worden. Deze dienst is zorgvuldig ontwikkeld om zowel werkgevers als werknemers van belangrijke gezondheidsevaluaties te voorzien. Deze beoordelingen moedigen een gezonder leven aan en leiden tot een betere werksfeer en meer productiviteit. Beeld u een werkomgeving in waar elke werknemer zich erkend en vitaal voelt, en gezondheid als een prioriteit ziet. Zo'n erkenning bevordert aanzienlijk de toewijding en motivatie. Onze expertise ligt in het gedetailleerd uitvoeren van gezondheidsonderzoeken en het zorgvuldig communiceren van resultaten. Bovendien bieden we heldere en effectieve communicatie met u, de werkgever, om u constant op de hoogte te houden van de gezondheid van uw werknemers en duidelijkheid te geven over vervolgstappen.

Voordelen van een PMO:

  • Lagere zorgkosten: Door in te zetten op preventieve gezondheidszorg kunnen bedrijven de langdurige zorgkosten voor werknemers verlagen, aangezien minder medische ingrepen nodig zijn
  • Minder stress en burn-out: Gezondheids- en welzijnsprogramma's dragen bij aan het verlagen van stressniveaus onder werknemers.
  • Minder ziekteverlof: Preventieve gezondheidsmaatregelen resulteren in minder afwezigheid door ziekte.

Zet in op het verhogen van de gezondheid in uw onderneming. Neem vandaag nog contact op voor een Preventief Medisch Onderzoek, specifiek aangepast aan uw behoeften, en ontwikkel samen met ons een team dat gelukkiger, meer tevreden en alerter is.

Preventief medisch onderzoek Winschoten
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!