Preventief medisch onderzoek Wijk bij Duurstede

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Wijk bij Duurstede - PMO-Nederland is toegewijd aan het verbeteren van het welzijn van uw werknemers met ons aanbod van Preventieve Medische Onderzoeken (PMO). Deze service vormt een essentiële schakel naar een vitaler team. Het proces start met een gedegen gezondheidsvragenlijst, waarna we overgaan op diepgaande evaluaties van gezondheidsfactoren zoals bloeddruk, cholesterol en BMI. We hebben onze methodes nauwkeurig afgestemd om mogelijke gezondheidsrisico's onder werknemers snel te herkennen en te behandelen. Onze flexibele dienstverlening biedt de mogelijkheid voor aanvullende tests, die naadloos aansluiten op de unieke vereisten van uw onderneming. Door een actieve bijdrage te leveren aan de gezondheid en het geluk van uw personeel, streven we gezamenlijk naar een verbeterde werkplek, wat resulteert in verhoogde productiviteit en versterkte werknemerstevredenheid.

  • Wij komen op uw locatie
  • Minder ziekteverzuim bij u in het bedrijf
  • Medische APK voor de werknemers
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Wijk bij Duurstede

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

Verkrijg onmiddellijk inzicht in de gezondheid, werksfeer en werkcondities van uw team.

Arbowet

Onze services voldoen aan de Arbowet artikel 18, die periodieke PMO's voorschrijft, waarborgend dat we aan alle regelgeving voldoen.

Meten is weten

Biedt inzicht in ziekteverzuimduur en draagt bij aan vermindering van ziekteverzuim.

Stimuleer een gezonde werkplek in Wijk bij Duurstede met onze PMO diensten

Wij zetten ons in voor het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van werknemers, essentiële componenten voor het succes van elk bedrijf. Met trots bieden wij onze geavanceerde Preventieve Medische Onderzoeken (PMO) aan, beschikbaar direct op uw werkplek. Deze dienst is zorgvuldig samengesteld om zowel werkgevers als werknemers te ondersteunen door middel van fundamentele gezondheidscontroles. Deze controles bevorderen niet alleen een gezondere levenswijze maar dragen ook bij aan een verbeterde werksfeer en een verhoging van de productiviteit.

Beeldt u zich een werkomgeving in waar elke medewerker zich erkend en vitaal voelt, waar aandacht voor hun gezondheid de norm is. Dit waarderingsgevoel versterkt de betrokkenheid en de motivatie aanzienlijk. Ons professionele team reist af om met uiterste precisie en zorg PMO's uit te voeren. Wij excelleren in het zorgvuldig verrichten van onderzoeken en het empathisch delen van de resultaten. Bovendien garanderen we duidelijke en doeltreffende communicatie met u als werkgever, zodat u altijd volledig op de hoogte bent van de gezondheidstoestand van uw team en welke vervolgstappen er genomen kunnen worden.

Voordelen van een PMO:

  • Verhoogde werknemerstevredenheid: Bedrijven die gezondheid vooropstellen zien vaak een toename in tevredenheid onder het personeel.
  • Vermindering van ziekteverzuim: Preventieve maatregelen leiden tot minder ziekteverzuim.
  • Meetbare gezondheidsverbeteringen: Onze diensten bieden concrete verbeteringen in de gezondheid en het welzijn van uw team.

Beslis vandaag nog voor een gezondere werkomgeving. Maak een afspraak voor uw persoonlijk afgestemd Preventief Medisch Onderzoek en ga met ons op pad naar een gezonder, blijer en geconcentreerder team.

Preventief medisch onderzoek Wijk bij Duurstede
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!