Preventief medisch onderzoek Wijdemeren

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Wijdemeren - PMO-Nederland is gespecialiseerd in het bevorderen van gezondheid en welzijn bij werknemers door het aanbieden van ons Preventief Medisch Onderzoek (PMO). Dit onderzoek is essentieel voor het samenstellen van een energieker team. Het proces start met een uitgebreide gezondheidsvragenlijst, waarna we doorgaan met een gedetailleerde evaluatie van belangrijke gezondheidsindicatoren onder andere bloeddruk, cholesterolgehalte en Body Mass Index (BMI). Ons streven is het tijdig identificeren van mogelijke gezondheidsrisico's bij het personeel. Onze benadering biedt tevens de mogelijkheid voor verdere uitvoerige onderzoeken, afgestemd op de unieke behoeften van uw bedrijf. Door de focus op de gezondheid en het welzijn van uw werknemers te leggen, beogen we een verrijkte werkomgeving te creëren, wat leidt tot een hogere medewerkerstevredenheid.

  • Wij komen op uw locatie
  • Minder ziekteverzuim bij u in het bedrijf
  • Medische APK voor de werknemers
Preventief medisch onderzoek Wijdemeren

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

Overzicht van welzijnsstatus en arbeidsvoorwaarden.

Arbowet

Onze benadering verzekert overeenstemming met Arbowetgeving, artikel 18.

Meten is weten

Beperk verzuim door vroege identificatie van trends met onze beoordelingen.

Bouw aan een gezonde toekomst op de werkvloer in Wijdemeren met PMO

In Wijdemeren richten we ons volledig op het verhogen van de gezondheid en het algemeen welzijn van onze werknemers, wat cruciaal is voor de ontwikkeling van elk bedrijf. Met veel plezier presenteren we ons Preventief Medisch Onderzoek (PMO), dat wij moeiteloos bij u ter plaatse kunnen uitvoeren. Deze service is met aandacht gecreëerd om zowel werkgevers als werknemers essentiële gezondheidsevaluaties te bieden. Deze evaluaties leveren niet alleen een bijdrage aan een gezondere levenswijze, maar stimuleren tevens een betere werksfeer en verhogen de efficiëntie op het werk. Stelt u zich een werkplaats voor waar iedere medewerker zich gewaardeerd en bruisend van energie voelt, met welzijn als hoofdprioriteit. Deze waardering is cruciaal voor het versterken van de betrokkenheid en het aanwakkeren van motivatie. Onze expertise ligt in het zorgvuldig verrichten van gezondheidsonderzoeken en het grondig communiceren van de bevindingen. We bieden duidelijke en effectieve communicatie naar u als werkgever, waardoor u te allen tijde goed geïnformeerd bent over de gezondheidsstatus van uw team en effectief kunt reageren op basis van deze kennis.

Voordelen van een PMO:

  • Versterkt bedrijfsimago: Een bedrijf dat investeert in de gezondheid van zijn werknemers wordt positief gezien door zowel huidige als potentiële nieuwe medewerkers.
  • Verbeterde interpersoonlijke relaties: Een gezond werkklimaat stimuleert positieve interacties tussen collega's, wat essentieel is voor een harmonieuze werkomgeving.
  • Verhoogde aanpassingsvermogen: Gezonde werknemers kunnen beter omgaan met veranderingen en uitdagingen binnen de organisatie.

Neem vandaag nog de eerste stap richting een specifiek voor uw bedrijf ontworpen PMO en ga met ons de samenwerking aan om een dynamischer en meer voldaan personeel te realiseren.

Preventief medisch onderzoek Wijdemeren
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!