Preventief medisch onderzoek Weert

PMO-Nederland onthult in Weert geavanceerde PMO-services, ontworpen om organisaties te ondersteunen in het vroegtijdig identificeren van gezondheidsrisico's onder werknemers. Ons uitgebreide aanbod omvat gedetailleerde gezondheidsenquêtes, nauwkeurige metingen van bloeddruk en cholesterol, en BMI-evaluaties, allemaal afgestemd op de specifieke vereisten van werkgevers. Met extra testopties streven we ernaar werkgevers te faciliteren in het bevorderen van werknemersgezondheid en -welzijn, gericht op een vitalere werkplek en verbeterd algeheel welzijn.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Weert

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

PMO-Nederland verhoogt werknemersgezondheid in Weert

Zoekt u manieren om het welzijn van uw team in Weert te boosten? PMO-Nederland levert premium PMO-services, perfect afgestemd op de lokale behoeften. Onze programma's bieden zowel werkgevers als werknemers cruciale gezondheidstests, die niet alleen de levenskwaliteit verbeteren maar ook positief bijdragen aan de werksfeer en productiviteit. Beeld u in: een werkomgeving waar elke werknemer gezondheid als prioriteit heeft, wat leidt tot verhoogde betrokkenheid. Ons team komt naar Weert voor nauwkeurige PMO-uitvoeringen en biedt diepgaande analyses en persoonlijke feedback, met heldere communicatie naar u als werkgever.

Waarom kiezen voor ons PMO in Weert?
  • Resultaatgerichte interventies: Onze PMO-services in Weert zijn ontworpen om concrete verbeteringen te realiseren in de gezondheid en het welzijn van uw team, met duidelijke, meetbare uitkomsten.
  • Preventieve zorg: We leggen de nadruk op preventie, met het doel gezondheidsproblemen vroegtijdig te identificeren en aan te pakken, wat leidt tot een vermindering van het ziekteverzuim en een verhoging van de productiviteit.
  • Doelgerichte service: Onze dienstverlening focust zich op meetbare verbeteringen in zowel de gezondheid als het welzijn van uw medewerkers.

Maak de keuze voor een gezondere werkplek in Weert vandaag nog. Neem contact op voor een speciaal voor u ontwikkeld PMO en werk aan een gezonder, blijer en efficiënter team.

Preventief medisch onderzoek Weert
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!