Preventief medisch onderzoek Wassenaar

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Wassenaar - PMO-Nederland is toegewijd aan het verbeteren van werknemersgezondheid en -welzijn via ons Preventief Medisch Onderzoek (PMO). Deze service is essentieel voor het realiseren van een vitaler team. Het proces start met een diepgaande gezondheidsvragenlijst, waarna we overgaan tot het nauwkeurig analyseren van cruciale gezondheidsindicatoren onder andere bloeddruk, cholesterol, en BMI. Onze strategie is samengesteld om gezondheidsrisico's bij personeel tijdig te identificeren. Onze dienstverlening, inclusief specifieke aanvullende onderzoeken, is perfect af te stemmen op de behoeften van uw bedrijf. Door prioriteit te geven aan de gezondheid en het welzijn van uw medewerkers, streven we naar een positievere werkomgeving, leidend tot een toename in werknemerstevredenheid.

  • Wij komen op uw locatie
  • Minder ziekteverzuim bij u in het bedrijf
  • Medische APK voor de werknemers
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Wassenaar

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

Direct feedback over de gezondheidsconditie en de staat van de werkomgeving.

Arbowet

Onze dienstverlening voldoet aan de normen van artikel 18 van de Arbowet voor PMO's, waardoor we aan alle wettelijke verplichtingen voldoen.

Meten is weten

Ontdek patronen van ziekteverzuim in uw bedrijf; onze PMO's zijn effectief in het minimaliseren van verzuimcijfers.

Bevorder de vitaliteit van uw personeel in Wassenaar met PMO

In Wassenaar zetten wij ons volledig in voor de gezondheid en het welzijn van werknemers voor het succes van iedere onderneming. Wij zijn er trots op om onze Preventieve Medische Onderzoeken (PMO) aan te bieden, die we direct bij u op locatie kunnen uitvoeren. Deze service is met grote zorg ontworpen om zowel werkgevers als werknemers te voorzien van essentiële gezondheidsevaluaties. Deze evaluaties stimuleren niet alleen een gezondere lifestyle, maar dragen ook bij aan een verbeterde sfeer op de werkvloer en een toename in productiviteit.

Stel u een werkomgeving voor waar iedere medewerker zich gewaardeerd voelt, waar gezondheid centraal staat. Deze erkenning speelt een cruciale rol in het verhogen van de betrokkenheid en motivatie. Onze kracht ligt in het nauwkeurig uitvoeren van medische onderzoeken en het nauwgezet delen van de bevindingen. Daarnaast zorgen we voor heldere en doeltreffende communicatie met u als werkgever, zodat u ten allen tijde op de hoogte bent van de gezondheidsstatus van uw personeel en de nodige vervolgstappen duidelijk zijn.

Voordelen van een PMO:

  • Betere concentratie en focus: Door regelmatige gezondheidscontroles en welzijnsadviezen kunnen werknemers hun concentratie en focus verbeteren, wat essentieel is voor het uitvoeren van hun dagelijkse taken.
  • Toename van energie en vitaliteit: PMO-programma's dragen bij aan een verhoogd energieniveau en meer vitaliteit onder werknemers, waardoor ze actiever en productiever worden in hun werk.
  • Sterkere bedrijfscultuur: Het implementeren van PMO-initiatieven bevordert een cultuur van zorg en aandacht voor gezondheid binnen de organisatie, wat leidt tot een sterkere bedrijfsgemeenschap.

Focus op een gezondere toekomst voor uw onderneming. Neem nu contact op voor een persoonlijk samengesteld PMO en ontwikkel met onze hulp een team dat energieker en gelukkiger is.

Preventief medisch onderzoek Wassenaar
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!