Preventief medisch onderzoek Vlist

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Vlist - PMO-Nederland heeft haar expertise nu uitgebreid naar uw locatie met baanbrekende PMO-services, speciaal aangepast aan de unieke eisen van bedrijven in deze regio. Onze allesomvattende aanpak bestaat uit diepgaande gezondheidsonderzoeken, nauwgezette evaluaties van belangrijke gezondheidsindicatoren onder andere hartslag en bloedglucoseniveaus, en gedetailleerde Body Mass Index-analyses, op maat gemaakt voor de eisen van werkgevers. Daarnaast stellen we een scala aan aanvullende gezondheidstests beschikbaar. Deze uitvoerige beoordelingen van het welzijn zijn bedoeld om bedrijfsleiders te assisteren in het stimuleren van gezondheid en welbevinden onder hun personeel, met als uiteindelijke doel het creëren van een dynamischere werkplek en het verbeteren van het welzijnsniveau.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Preventief medisch onderzoek Vlist

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

Meteen duidelijkheid over vitaliteit, bedrijfscultuur en werkomstandigheden.

Arbowet

Onze dienstverlening is afgestemd op de verplichtingen gesteld in artikel 18 van de Arbowet omtrent PMO’s.

Meten is weten

Geeft een duidelijk beeld van hoe lang werknemers uitvallen wegens ziekte en de algehele ziekteverzuimcijfers. Door PMO neemt het aantal ziektedagen af.

Maak van gezondheid een prioriteit op uw werkplek in Vlist met ons gespecialiseerde PMO.

In Vlist richten we onze aandacht op het verbeteren van de gezondheid en het welbevinden van onze werknemers, een sleutelaspect voor het succes van iedere onderneming. Wij zijn verheugd om ons Preventief Medisch Onderzoek (PMO) te presenteren, dat soepel op uw locatie uitgevoerd kan worden. Deze service is met oog voor detail ontworpen om zowel werkgevers als werknemers te voorzien van belangrijke gezondheidsanalyses. Deze analyses bevorderen niet alleen een gezonder leven maar dragen tevens bij aan een prettigere werkomgeving en verhogen de productiviteit. Beeld u een werkplek in waar elke medewerker gezondheid als een prioriteit ziet, wat leidt tot een verhoogde motivatie en betrokkenheid. Onze deskundigheid ligt in het nauwgezet uitvoeren van deze controles en het gedetailleerd verstrekken van de bevindingen. Daarnaast verzekeren we transparante en doeltreffende communicatie met u als werkgever, om ervoor te zorgen dat u constant op de hoogte bent van de gezondheid van uw team en begeleiden wij u bij het nemen van vervolgstappen.

Voordelen van ons PMO:
  • Persoonlijke aanpassing: Wij ontwerpen gezondheidsprogramma's die specifiek zijn afgestemd op de individuele behoeften van elke werknemer.
  • Voortdurende ondersteuning: Ons team biedt langdurige begeleiding en steun om duurzame gezondheidswinst te garanderen.
  • Voedingsadvies: Onze diensten omvatten voedingsadviezen om een gezonde eetgewoonte te bevorderen.

Transformeer uw bedrijfscultuur naar meer gezondheid en welzijn. Vraag naar ons specifiek ontworpen PMO en bevorder een gezondere, gelukkigere en meer productieve werkomgeving.

Preventief medisch onderzoek Vlist
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!