Preventief medisch onderzoek Vinkeveen

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Vinkeveen - PMO-Nederland onthult haar innovatieve PMO-services, zorgvuldig ontworpen om bedrijven te helpen bij het tijdig ontdekken van gezondheidsrisico's bij medewerkers. Onze grondige benadering bestaat uit uitgebreide gezondheidsonderzoeken, nauwkeurige beoordelingen van belangrijke gezondheidsindicatoren onder andere bloeddruk en cholesterol, en gedetailleerde Body Mass Index (BMI) beoordelingen, nauwkeurig aangepast aan de behoeften van werkgevers. Daarnaast stellen we een uitgebreid aanbod van aanvullende gezondheidstests ter beschikking. Deze zorgvuldig ontwikkelde gezondheidsevaluaties zijn bedoeld om werkgevers te ondersteunen in het versterken van de gezondheid en het welzijn van hun teams, met als einddoel het tot stand brengen van een gezondere werkomgeving en het verhogen van het algemene welzijnsniveau.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Preventief medisch onderzoek Vinkeveen

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Optimaliseer de gezondheidsstandaarden op uw werkplek in met onze PMO

In Vinkeveen zetten we sterk in op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van onze werknemers, een essentieel onderdeel voor het succes van elk bedrijf. We zijn enthousiast om ons Preventief Medisch Onderzoek (PMO) te introduceren, dat moeiteloos bij u op locatie kan worden uitgevoerd. Deze service is met precisie ontworpen om werkgevers en werknemers van belangrijke gezondheidstests te voorzien. Het streven van deze tests is het stimuleren van een gezonde levensstijl, het bevorderen van een aangenamere werkomgeving en het verhogen van de productiviteit. Verbeeld u een werkomgeving waar elke medewerker gezondheid als een topprioriteit behandelt, wat leidt tot een verhoogde vitaliteit en erkenning. Deze waardering is cruciaal voor het verbeteren van engagement en het stimuleren van motivatie. Ons professionele team zet zich in voor het nauwkeurig uitvoeren van deze evaluaties en het gedetailleerd verschaffen van de resultaten. Daarbij garanderen we heldere en directe communicatie met u als werkgever, zodat u continu op de hoogte blijft van de gezondheidsstatus van uw personeel en begeleiden we u bij het bepalen van de juiste vervolgstappen.

Voordelen van ons PMO:
  • Individuele aandacht: We garanderen dat elke medewerker zich gewaardeerd en erkend voelt.
  • Focus op gezondheidsverbetering: Onze diensten zijn gericht op het realiseren van aanzienlijke verbeteringen in zowel de gezondheid als het welzijn van uw team.
  • Lokale kennis: Onze specialisten beschikken over grondige kennis van de unieke uitdagingen en kansen .

Ga voor een gezondere werkomgeving. Neem contact op voor een op maat gemaakt PMO en zet stappen naar een gezonder, gelukkiger en effectiever personeelsbestand.

Preventief medisch onderzoek Vinkeveen
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!