Preventief medisch onderzoek Vianen

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Vianen - PMO-Nederland is actief betrokken bij het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van werknemers door de implementatie van ons Preventief Medisch Onderzoek (PMO). Deze essentiële dienstverlening speelt een sleutelrol in het tot stand brengen van een levendiger team. Het proces start met een uitvoerige gezondheidsvragenlijst, waarna een zorgvuldige analyse van cruciale gezondheidsaspecten, zoals bloeddruk, cholesterolgehalte en de Body Mass Index (BMI), volgt. Deze strategie is ontwikkeld om potentiële gezondheidsrisico's bij medewerkers in een vroeg stadium te identificeren. Ons pakket, inclusief opties voor aanvullende specifieke testen, is flexibel aanpasbaar aan de unieke vereisten van uw organisatie. Met een focus op het welzijn en de gezondheid van uw team, beogen we een verbetering in de werksfeer te realiseren, wat resulteert in een hogere tevredenheid en toegenomen productiviteit onder het personeel.

  • Wij komen op uw locatie
  • Minder ziekteverzuim bij u in het bedrijf
  • Medische APK voor de werknemers
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Vianen

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

Snelle inzichten in gezondheidsstatus en werksituatie.

Arbowet

Onze PMO's voldoen aan Arbowet artikel 18, waarborgen wetgeving.

Meten is weten

Analyse van afwezigheid; onze PMO's dragen bij aan het verminderen ervan.

Versterk het welzijn van uw team in Vianen door onze PMO aanbod

In Vianen hebben we ons ten doel gesteld de gezondheid en het welzijn van werknemers, die we als essentieel beschouwen voor het succes van iedere organisatie, voorop te stellen. We bieden met trots Preventieve Medische Onderzoeken (PMO) aan, die moeiteloos op locatie binnen uw bedrijf uitgevoerd kunnen worden. Deze dienst is met zorg ontworpen om zowel werkgevers als werknemers te voorzien van essentiële gezondheidsevaluaties. Deze evaluaties dragen niet alleen bij aan een gezondere levensstijl maar stimuleren ook een verbeterde werkomgeving en verhogen de productiviteit. Stelt u zich een werkplek voor waar iedere werknemer zich gewaardeerd en bruisend van energie voelt, met de gezondheid als prioriteit. Deze vorm van waardering is cruciaal voor het versterken van betrokkenheid en motivatie. Ons expertisegebied omvat het nauwkeurig uitvoeren van medische screenings en het gedetailleerd overbrengen van resultaten. Daarnaast zorgen we voor duidelijke en efficiënte communicatie met u als werkgever, zodat u altijd geïnformeerd bent over de gezondheidsstatus van uw medewerkers en mogelijke vervolgacties.

Voordelen van een PMO:

  • Verbeterde concentratie: Door gezond te blijven, kunnen werknemers zich beter focussen op hun taken, wat leidt tot hogere prestaties.
  • Sterkere teamdynamiek: Gezondheidsinitiatieven stimuleren teamwork en samenwerking, wat de algehele teamgeest versterkt.
  • Toename in energie: Gezonde werknemers ervaren meer energie gedurende de dag, wat bijdraagt aan hun productiviteit en creativiteit.

Richt u op het verhogen van de gezondheid binnen uw bedrijf. Neem meteen contact op voor een op maat gemaakt Preventief Medisch Onderzoek en sla de handen ineen met ons om te bouwen aan een team dat vitaler, gelukkiger en scherper is.

Preventief medisch onderzoek Vianen
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!