Preventief medisch onderzoek Venray

PMO-Nederland biedt in Venray geavanceerde PMO-services aan, speciaal ontwikkeld om ondernemingen te assisteren bij het vroegtijdig opsporen van gezondheidsrisico's. Ons diepgaande programma, inclusief uitvoerige gezondheidsenquêtes en precieze metingen van vitale functies, is gericht op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn op de werkvloer. Door onze aanpak kunnen werkgevers een gezondere werkomgeving creëren, wat leidt tot verhoogd welzijn en verbeterde prestaties van het personeel.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Venray

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Zorg voor een gezondere werkplek in Venray met ons PMO.


PMO-Nederland ontplooit in Venray op maat gemaakte gezondheidsonderzoeken, toegespitst op het bevorderen van welzijn en gezondheid onder werknemers. Deze dienst, beschikbaar voor werkgevers en werknemers, bestaat uit essentiële gezondheidstests die niet alleen bijdragen aan een verbeterde levensstandaard voor uw team, maar ook positief uitwerken op de werksfeer en productiviteit. Stel u een werkomgeving voor in Venray waar de gezondheid van elke werknemer prioriteit heeft, leidend tot verhoogde betrokkenheid en motivatie. Ons deskundige team zal Venray bezoeken om deze preventieve medische onderzoeken zorgvuldig uit te voeren, met een focus op uitgebreide analyse en persoonlijke feedback aan uw personeel. We zorgen voor transparante communicatie met werkgevers, zodat u altijd op de hoogte bent van de gezondheidsstatus van uw team en eventuele vervolgacties. Het doel is het versterken van de gezondheid op de werkvloer in Venray door middel van toegankelijke en effectieve gezondheidsevaluaties.


Pluspunten van ons PMO in Venray:

  • Kennis van de regio: Onze specialisten hebben grondige kennis van de specifieke gezondheidsuitdagingen en kansen in Venray.
  • Individuele aanpak: Wij garanderen dat iedere medewerker zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt.
  • Gericht op resultaten: Onze diensten zijn gefocust op tastbare verbeteringen in zowel de gezondheid als het welbevinden van uw personeel.


Start vandaag nog met het creëren van een gezondere werkomgeving in Venray. Laat ons een PMO samenstellen dat specifiek op uw behoeften is afgestemd en werk samen aan een gezonder, vrolijker en productiever team.Preventief medisch onderzoek Venray
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!