Preventief medisch onderzoek Venlo

Preventief medisch onderzoek Venlo - Prioriteer gezondheid in uw bedrijfscultuur. PMO-Nederland introduceert nu haar geavanceerde PMO-diensten in Venlo, nauwkeurig aangepast aan de behoeften van het lokale bedrijfsleven. Onze veelzijdige methode bestaat uit grondige gezondheidsvragenlijsten, precieze metingen van belangrijke gezondheidsparameters zoals bloeddruk en cholesterol, en uitgebreide Body Mass Index-evaluaties, op maat gemaakt voor de eisen van werkgevers uit Venlo. Bovendien beschikken we over diverse extra testmogelijkheden. Deze gedetailleerde gezondheidsanalyses zijn ontwikkeld om ondernemers te ondersteunen in het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van hun personeel, met als einddoel het realiseren van een dynamischere werkomgeving en een hoger niveau van algemeen welzijn.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Venlo

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Breng de gezondheid op uw werkplek in Venlo naar een topniveau met onze PMO-services!

PMO-Nederland introduceert nu in Venlo gespecialiseerde gezondheidsevaluaties, toegespitst op het verhogen van zowel de gezondheid als het welzijn van uw werknemers. Deze dienst, ontwikkeld voor zowel werkgevers als werknemers, bevat belangrijke gezondheidsonderzoeken die een gunstige impact hebben op de levenswijze van uw team, wat bijdraagt aan een positiever werkklimaat en verhoogde productiviteit. Stelt u zich een werkomgeving voor waar de gezondheid van elke werknemer een hoofdzaak is, wat resulteert in meer betrokkenheid en drive. Ons deskundige team zal naar Venlo reizen om deze PMO's (Preventief Medisch Onderzoek) met zorg te verrichten, met nadruk op grondige analyse en empathische feedback voor uw werknemers. Heldere communicatie met de werkgever wordt verzekerd, zodat u volledig op de hoogte blijft van de gezondheidssituatie van uw team en eventuele vervolgmaatregelen. We streven ernaar een gezondere werkomgeving in Venlo te creëren door effectieve en toegankelijke gezondheidsevaluaties aan te bieden.


Voordelen van ons PMO in Venlo:

  • Regionaal inzicht: Ons team van experts heeft uitgebreide kennis van de unieke gezondheidsuitdagingen en kansen in Venlo.
  • Persoonlijke zorg: We garanderen dat iedere medewerker zich erkend en op waarde geschat voelt.
  • Nadruk op positieve ontwikkeling: Onze services zijn zorgvuldig samengesteld om wezenlijke verbeteringen te bewerkstelligen in de gezondheid en het algehele welzijn van uw teamleden.


Zet de stap naar een gezondere werkcultuur in Venlo. Neem contact op voor een persoonlijk afgestemd PMO en werk aan een energieker, opgewekter en prestatiegerichter werkteam.
Preventief medisch onderzoek Venlo
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!