Preventief medisch onderzoek Veldhoven

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Veldhoven - PMO-Nederland staat aan de voorhoede van het verbeteren van gezondheid en welbevinden onder werknemers door het aanbieden van ons Preventief Medisch Onderzoek (PMO). Dit onderzoek is essentieel voor de ontwikkeling van een vitaler team. Het traject vangt aan met een uitvoerige gezondheidsenquête, waarna een nauwkeurige evaluatie volgt van sleutelgezondheidsindicatoren onder andere bloeddruk, cholesterolgehalte en Body Mass Index (BMI). Ons doel is het vroegtijdig ontdekken van mogelijke gezondheidsrisico's bij werknemers. Onze aanpak, die tevens ruimte biedt voor aanvullende gedetailleerde onderzoeken, is op maat gemaakt om te voldoen aan de specifieke noden van uw bedrijf. Met onze aandacht gericht op de gezondheid en het welzijn van uw medewerkers, streven we naar een geoptimaliseerde werkomgeving die bijdraagt aan een hogere werknemerstevredenheid.

  • Wij komen op uw locatie
  • Minder ziekteverzuim bij u in het bedrijf
  • Medische APK voor de werknemers
Preventief medisch onderzoek Veldhoven

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

Begrip van welzijns- en werkomstandigheden.

Arbowet

Onze PMO-aanpak zorgt voor conformiteit met Arbowet artikel 18.

Meten is weten

Beperk afwezigheid door vroege detectie van trends via onze evaluaties.

Zet in op duurzame gezondheid op werk in Veldhoven en met PMO

In Veldhoven en leggen we de nadruk op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers, een sleutelaspect voor de groei van ieder bedrijf. Met enthousiasme bieden wij ons Preventief Medisch Onderzoek (PMO) aan, dat wij eenvoudig op uw locatie kunnen verzorgen. Deze dienst is zorgvuldig ontworpen om zowel werkgevers als werknemers van cruciale gezondheidsbeoordelingen te voorzien. Zulke beoordelingen dragen niet alleen bij aan een gezondere levensstijl, maar verbeteren ook de werkomgeving en verhogen de werkprestaties. Beeld u een werkomgeving in waar elke werknemer zich erkend en vol levenskracht voelt, met een sterke focus op welzijn. Dit gevoel van erkenning speelt een belangrijke rol in het stimuleren van betrokkenheid en motivatie. Onze specialiteit is het nauwgezet uitvoeren van gezondheidsonderzoeken en het uitvoerig delen van de resultaten. Wij zorgen voor heldere en effectieve communicatie richting u als werkgever, zodat u altijd optimaal op de hoogte bent van de gezondheidstoestand van uw personeel en passend kunt handelen op basis van de inzichten.

Voordelen van een PMO:

  • Efficiënter tijdbeheer: Met een betere gezondheid en minder verzuim hebben werknemers en leidinggevenden meer tijd voor kernactiviteiten en projectontwikkeling.
  • Sterkere weerstand tegen stress: Werknemers die deelnemen aan gezondheidsprogramma's leren beter omgaan met stress, wat de werkbelasting en burn-out kansen vermindert.
  • Grotere tevredenheid binnen teams: Een gezonde werkomgeving draagt bij aan het geluk van werknemers, wat de teamgeest en onderlinge steun bevordert.

Start vandaag nog de stap voor een op maat gemaakt PMO en bundel krachten met ons om een levendiger en content team tot stand te brengen.

Preventief medisch onderzoek Veldhoven
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!