Preventief medisch onderzoek Veghel

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Veghel - PMO-Nederland biedt cruciale Preventieve Medische Onderzoeken (PMO), speciaal ontwikkeld om de gezondheid en het welzijn binnen organisaties in Nootdorp te ondersteunen. Deze onderzoeken vinden plaats op uw locatie, naadloos aansluitend op de dagelijkse bedrijfsvoering. Onze aanpak omvat diepgaande evaluaties van vitale gezondheidsmarkers onder andere hartfrequentie, bloeddruk, en de Body Mass Index (BMI), uitgevoerd door een deskundig team uitgerust met geavanceerde medische apparatuur. Wij bieden tevens aanvullende testmogelijkheden voor een meer omvattend beeld van de gezondheidsstatus van uw werknemers, waaronder cholesterol- en glucosemetingen, die zorgvuldig zijn samengesteld om te voldoen aan de unieke vereisten van uw onderneming. Elk onderzoek garandeert volledige vertrouwelijkheid en professionaliteit, met onmiddellijke, individuele feedback en aanbevelingen voor elke deelnemer.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Veghel

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Stimuleer een gezondere werkomgeving in Veghel met ons PMO

In Veghel hebben we een sterke focus op de gezondheid en het welzijn van ons personeel, essentieel voor het succes van elke organisatie. We zijn verheugd ons Preventief Medisch Onderzoek (PMO) aan te bieden, dat wij gemakkelijk op uw werkplek kunnen uitvoeren. Deze dienst is met grote zorg ontwikkeld om zowel werkgevers als werknemers te voorzien van kritieke gezondheidsevaluaties. Deze evaluaties moedigen niet alleen een gezondere levensstijl aan, maar dragen ook bij aan een positievere werkomgeving en een toename in productiviteit. Visualiseer een werkplek waar iedereen zich gewaardeerd en in optimale gezondheid voelt, met gezondheid als belangrijkste prioriteit. Dit gevoel van waardering speelt een cruciale rol in het verhogen van engagement en motivatie. We onderscheiden ons door de precisie in onze onderzoeken en de manier waarop we de resultaten delen. Bovendien bieden we duidelijke en gestroomlijnde communicatie met u, de werkgever, zodat u constant op de hoogte blijft van de gezondheid van uw personeel en begrijpt welke vervolgstappen nodig zijn.

Voordelen van een PMO:

  • Sterkere bedrijfscultuur: Een gezamenlijke focus op gezondheid en welzijn bouwt aan een sterke, positieve bedrijfscultuur. Dit bevordert een gevoel van gemeenschap en onderlinge steun binnen teams.
  • Verhoogde klanttevredenheid: Werknemers die zich goed voelen, zowel fysiek als mentaal, leveren betere prestaties en hebben een positievere uitstraling naar klanten. Dit kan leiden tot een hogere klanttevredenheid en -loyaliteit, wat direct bijdraagt aan het succes van uw bedrijf.
  • Versterking van het merkimago: Bedrijven die bekendstaan om hun zorg voor werknemerswelzijn worden positief bekeken door zowel consumenten als potentiële werknemers. Dit versterkt uw merkimago en positioneert uw bedrijf als een verantwoordelijke en aantrekkelijke werkgever.

Kies voor een gezonder werkklimaat en neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakt PMO. Zet samen met ons de stap naar een gezonder, gelukkiger en meer gefocust team.

Preventief medisch onderzoek Veghel
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

No items found.

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!