Preventief medisch onderzoek Veendam

Preventief medisch onderzoek (PMO) Veendam - Zet gezondheid op de eerste plaats in uw bedrijf. PMO-Nederland rolt in Veendam zijn geavanceerde PMO-diensten uit, ontworpen om organisaties te ondersteunen in de vroege detectie van gezondheidsrisico's bij werknemers. Ons veelomvattende aanbod omvat diepgaande gezondheidsonderzoeken, precieze metingen van essentiële gezondheidsindicatoren zoals bloeddruk en cholesterolniveaus, en uitvoerige analyses van de Body Mass Index, specifiek afgestemd op de behoeften van bedrijven in Veendam. Daarnaast stellen we aanvullende testmogelijkheden beschikbaar. Deze zorgvuldig ontwikkelde gezondheidsevaluaties zijn gericht op het ondersteunen van werkgevers in het verbeteren van zowel de gezondheid als het welzijn van hun personeel, met als hoofddoel het creëren van een vitalere werkomgeving en het bevorderen van een betere algemene gezondheid.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Veendam

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Versterk de gezondheid op de werkvloer in Veendam met ons PMO.

PMO-Nederland biedt in Veendam gepersonaliseerde gezondheidsevaluaties aan, speciaal ontworpen om het welzijn en de gezondheid van werknemers te versterken. Deze dienst, bestemd voor zowel werkgevers als werknemers, bestaat uit essentiële gezondheidschecks die niet alleen de levenskwaliteit van uw team verbeteren, maar ook een gunstige impact hebben op de bedrijfscultuur en productiviteit. Visualiseer een werkomgeving in Veendam waar de gezondheid van elke werknemer voorop staat, wat leidt tot een toename van betrokkenheid en motivatie. Ons deskundige team bezoekt Veendam om deze PMO's met precisie uit te voeren, gericht op grondige analyses en zorgvuldige feedback aan uw personeel. We zorgen voor heldere communicatie met de werkgever, zodat u volledig geïnformeerd bent over de gezondheidstoestand van uw team en de te nemen stappen. Onze missie is het bevorderen van een gezondere werkomgeving in Veendam door middel van toegankelijke en effectieve gezondheidsonderzoeken.

Voordelen van ons PMO in Veendam:
  • Regionale kennis: Ons team beschikt over gedegen inzicht in de specifieke gezondheidsvraagstukken en kansen in Veendam.
  • Persoonlijke zorg: Wij verzekeren dat elke medewerker individuele aandacht en waardering ontvangt.
  • Gericht op resultaten: Onze services zijn toegespitst op concrete verbeteringen in zowel de gezondheid als het welzijn van uw team.

Maak de keuze voor een gezondere werkomgeving in Veendam. Contacteer ons voor een op maat gemaakt PMO en werk samen aan een energieker, gelukkiger en effectiever personeel.


Preventief medisch onderzoek Veendam
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!