Preventief medisch onderzoek Valkenswaard

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Valkenswaard - PMO-Nederland zet zich met toewijding in voor de gezondheid van werknemers. Door onze geavanceerde PMO-diensten in Werkendam bieden we essentiële ondersteuning aan ondernemingen om gezondheidsrisico's bij hun personeel tijdig te herkennen. Onze veelzijdige benadering bestaat uit uitvoerige gezondheidsenquêtes, nauwkeurige bloeddruk- en cholesterolmetingen, en omvangrijke BMI-analyses, speciaal aangepast aan de behoeften van werkgevers. Daarnaast bieden we verschillende extra onderzoeksopties aan. Deze vooruitstrevende gezondheidsevaluaties zijn met aandacht ontwikkeld om werkgevers te ondersteunen in het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van hun teams. Ons doel is het bevorderen van een gezondere werkomgeving, het verminderen van ziekteverzuim en het aanbieden van medische keuringen op locatie, voor het gemak van u en uw medewerkers.

  • Wij leveren diensten op locatie.
  • Verminderd ziekteverzuim bevorderen.
  • Medische periodieke keuringen aanbieden.
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Valkenswaard

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Maak van gezondheid een prioriteit op uw werkplek in Valkenswaard met ons gespecialiseerde PMO.

PMO-Nederland zet een nieuwe standaard met op maat gemaakte gezondheidsanalyses, die zich richten op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van uw werknemers. Deze unieke service is ontwikkeld voor zowel werkgevers als werknemers en biedt essentiële gezondheidschecks die een positieve invloed hebben op de levenswijze van uw team. Het resultaat? Een sterker, meer gemotiveerd personeelsbestand en een werkomgeving waar gezondheid voorop staat.

Stel u een kantoor voor waar elke medewerker zich optimaal voelt, wat leidt tot hogere betrokkenheid en productiviteit. Ons ervaren team komt naar Werkendam om deze preventieve medische onderzoeken zorgvuldig uit te voeren, met aandacht voor diepgaande analyse en persoonlijke feedback.

Transparante communicatie met u als werkgever staat centraal, zodat u altijd op de hoogte bent van de gezondheidsstatus van uw medewerkers en de volgende stappen. Onze missie is het creëren van een gezondere werkomgeving in Werkendam door middel van toegankelijke en effectieve gezondheidsevaluaties.

Voordelen van ons PMO:

  • Verbetering van mentale gezondheid: Onze aanpak omvat ook aandacht voor de mentale gezondheid, wat essentieel is voor een productieve werkomgeving. Dit leidt tot minder stress en een betere omgang met werkdruk onder uw personeel.
  • Persoonlijke aandacht: Elk teamlid voelt zich gewaardeerd en gehoord.
  • Toewijding aan welzijnsverbetering: Onze service is fijn afgestemd om significante verbeteringen te brengen in het welzijn van uw werknemers.

Zet vandaag nog de stap naar een gezondere bedrijfscultuu. Contacteer ons voor een gepersonaliseerd preventief medisch onderzoek en investeer in een gezonder, gelukkiger en productiever team.

Preventief medisch onderzoek Valkenswaard
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!