Preventief medisch onderzoek Urk

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Urk - PMO-Nederland onthult haar innovatieve PMO-services, zorgvuldig ontworpen om bedrijven te helpen bij het tijdig ontdekken van gezondheidsrisico's bij medewerkers. Onze grondige benadering bestaat uit uitgebreide gezondheidsonderzoeken, precieze metingen van belangrijke gezondheidsindicatoren waaronder bloeddruk en cholesterol, en gedetailleerde Body Mass Index (BMI) beoordelingen, nauwkeurig aangepast aan de behoeften van werkgevers. Daarnaast stellen we een uitgebreid aanbod van aanvullende gezondheidstests ter beschikking. Deze zorgvuldig ontwikkelde gezondheidsevaluaties zijn bedoeld om werkgevers te ondersteunen in het versterken van de gezondheid en het welzijn van hun teams, met als einddoel het tot stand brengen van een gezondere werkomgeving en het verhogen van het algemene welzijnsniveau.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Urk

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Optimaliseer de gezondheidsstandaarden op uw werkplek in met onze PMO

In Urk leggen we nadruk op het bevorderen van de gezondheid en het welbevinden van ons personeel, cruciaal voor het succes van elke onderneming. We bieden met plezier ons Preventief Medisch Onderzoek (PMO) aan, dat zonder problemen op uw werkplek uitgevoerd kan worden. Deze dienst is met aandacht voor detail ontworpen om zowel werkgevers als werknemers van essentiële gezondheidsevaluaties te voorzien. Deze evaluaties hebben als doel een gezonde levenswijze te promoten, een betere werksfeer te creëren en de productiviteit te verbeteren. Visualiseer een werkplek waar elke medewerker gezondheid als een prioriteit ziet, wat resulteert in een toename van energie en waardering. Deze erkenning is essentieel om de toewijding te versterken en motivatie te stimuleren. Ons deskundig team is toegewijd aan het nauwkeurig uitvoeren van deze beoordelingen en het gedetailleerd verstrekken van de bevindingen. Daarnaast zorgen we voor duidelijke en directe communicatie met u als werkgever, zodat u altijd geïnformeerd bent over de gezondheidsstatus van uw personeel en ondersteunen we u bij het nemen van vervolgstappen.

Voordelen van ons PMO:
  • Individuele aandacht: We garanderen dat elke medewerker zich gewaardeerd en erkend voelt.
  • Focus op gezondheidsverbetering: Onze diensten zijn gericht op het realiseren van aanzienlijke verbeteringen in zowel de gezondheid als het welzijn van uw team.
  • Lokale kennis: Onze specialisten beschikken over grondige kennis van de unieke uitdagingen en kansen .

Ga voor een gezondere werkomgeving. Neem contact op voor een op maat gemaakt PMO en zet stappen naar een gezonder, gelukkiger en effectiever personeelsbestand.

Preventief medisch onderzoek Urk
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!