Preventief medisch onderzoek Uithoorn

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Uithoorn - PMO-Nederland zet zich in voor het welzijn van werknemers door het aanbieden van Preventief Medisch Onderzoek (PMO). Deze dienst is een cruciale stap naar een gezonder personeelsbestand. Het traject begint met een uitgebreide gezondheidsenquête, gevolgd door gedetailleerde analyses van onder andere bloeddruk, cholesterol, en BMI. Onze aanpak is zorgvuldig ontworpen om gezondheidsrisico's bij werknemers vroegtijdig te identificeren en aan te pakken. Onze diensten zijn flexibel en kunnen worden uitgebreid met extra testen die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften van uw bedrijf. Door actief bij te dragen aan de gezondheid en het welzijn van uw personeel, werken we samen aan een betere werkomgeving. Dit leidt tot een toename in productiviteit en een hogere werknemerstevredenheid.

  • Wij komen op uw locatie
  • Minder ziekteverzuim bij u in het bedrijf
  • Medische APK voor de werknemers
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Uithoorn

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

Krijg direct een helder beeld van de vitaliteit, de werksfeer en de omstandigheden waarin uw medewerkers werken.

Arbowet

Onze dienstverlening voldoet aan artikel 18 van de Arbowet, dat regelmatige PMO's vereist, en komt daarmee tegemoet aan de wettelijke eisen.

Meten is weten

Biedt inzichten in de duur van ziektes en het ziekteverzuim onder uw personeel, terwijl PMO bijdraagt aan het verminderen van het aantal zieke werknemers.

Versterk uw team met PMO-diensten in Uithoorn

Wij zetten ons in voor het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van werknemers, essentiële componenten voor het succes van elk bedrijf. Met trots bieden wij onze geavanceerde Preventieve Medische Onderzoeken (PMO) aan, beschikbaar direct op uw werkplek. Deze dienst is zorgvuldig samengesteld om zowel werkgevers als werknemers te ondersteunen door middel van fundamentele gezondheidscontroles. Deze controles bevorderen niet alleen een gezondere levenswijze maar dragen ook bij aan een verbeterde werksfeer en een verhoging van de productiviteit.

Beeldt u zich een werkomgeving in waar elke medewerker zich erkend en vitaal voelt, waar aandacht voor hun gezondheid de norm is. Dit waarderingsgevoel versterkt de betrokkenheid en de motivatie aanzienlijk. Ons professionele team reist af naar Uithoorn om met uiterste precisie en zorg PMO's uit te voeren. Wij excelleren in het zorgvuldig verrichten van onderzoeken en het empathisch delen van de resultaten. Bovendien garanderen we duidelijke en doeltreffende communicatie met u als werkgever, zodat u altijd volledig op de hoogte bent van de gezondheidstoestand van uw team en welke vervolgstappen er genomen kunnen worden.

Voordelen van een PMO:

  • Verhoogde werknemerstevredenheid: Bedrijven die gezondheid vooropstellen zien vaak een toename in tevredenheid onder het personeel.
  • Vermindering van ziekteverzuim: Preventieve maatregelen leiden tot minder ziekteverzuim.
  • Meetbare gezondheidsverbeteringen: Onze diensten bieden concrete verbeteringen in de gezondheid en het welzijn van uw team.

Kies voor een gezonder werkklimaat. Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakt PMO en zet samen met ons de stap naar een gezonder, gelukkiger en meer gefocust team.

Preventief medisch onderzoek Uithoorn
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!