Preventief medisch onderzoek Uden

PMO-Nederland helpt bedrijven in Uden bij het vroegtijdig opsporen van gezondheidsrisico's bij werknemers door middel van PMO-diensten. Onze service omvat diepgaande gezondheidsvragenlijsten, zorgvuldige metingen van vitale gezondheidsindicatoren zoals hartfrequentie en bloedsuikerspiegel, en Body Mass Index-analyses, gericht op de specifieke vereisten van bedrijven in Uden. Daarnaast bieden we een reeks aanvullende gezondheidstests aan. Deze evaluaties zijn ontworpen om ondernemers te ondersteunen in het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van hun werknemers, met als uiteindelijk doel een vitalere werkomgeving en een verhoogd welzijnsniveau te realiseren.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Uden

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

Versterk teamgezondheid in Uden met PMO-Nederland

PMO-Nederland biedt nu in Uden gezondheidsanalyses aan, afgestemd op het bevorderen van werknemersgezondheid en -welzijn. Deze dienst, gericht op zowel werkgevers als werknemers, omvat gezondheidstests die essentieel zijn voor een gezonde levensstijl, positieve werksfeer en verhoogde productiviteit. Visualiseer een werkomgeving in Uden waar gezondheid een kernwaarde is, resulterend in een toename van werknemersbetrokkenheid. Ons team van experts zal Uden bezoeken voor nauwgezette PMO's, met een nadruk op grondige analyse en zorgzame terugkoppeling. We garanderen transparante communicatie met werkgevers, zodat u altijd op de hoogte bent van de gezondheidsstatus van uw team. Onze ambitie is het verbeteren van de werkomgeving in Uden door effectieve en bereikbare gezondheidsevaluaties.

Voordelen van ons PMO in Uden:

  • Gebiedsspecifieke deskundigheid: Onze groep heeft diepgaande inzichten in de specifieke gezondheidsproblemen en kansen in de Uden.
  • Gericht op positieve verandering: Onze diensten zijn ontworpen om significante verbeteringen in de gezondheid en het welbevinden van uw team te realiseren.
  • Focus op constructieve verbetering: Onze services zijn speciaal ontworpen om aanzienlijke verbeteringen te realiseren in zowel de gezondheid als het algemeen welbevinden van uw personeel.

Zet de stap naar een gezondere bedrijfscultuur in Uden. Neem contact met ons op voor een persoonlijk aangepast PMO en werk aan een sterker, gelukkiger en doeltreffender team.
Preventief medisch onderzoek Uden
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!