Preventief medisch onderzoek toerisme

Preventief medisch onderzoek (PMO) voor de toerismesector - Verhoog de energie en vitaliteit binnen uw toerismebedrijf met ons gespecialiseerde Preventief Medisch Onderzoek (PMO). Kampt uw team met stress door piekseizoenen, fysieke belasting van lange werkdagen, of mentale uitdagingen? Ons PMO zorgt voor een welkome boost in vitaliteit en draagt bij aan het welzijn van uw medewerkers.

  • Gezondheidschecks op maat: Een op maat gemaakte gezondheids-APK die essentieel is voor het waarborgen van het welzijn van uw medewerkers.
  • Service op Locatie: Onze experts bezoeken uw hotel, reisbureau, of attractie, waardoor het PMO gemakkelijk en efficiΓ«nt is voor uw team.
  • Boost in energie en innovatie: Door vroegtijdige interventies pakken we gezondheidsproblemen aan voordat ze leiden tot verzuim.
    ‍
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek toerisme

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Verbeterde vitaliteit

Verkrijg inzicht in de gezondheidstoestand en werkomgeving van uw personeel, essentieel voor het leveren van uitmuntende gastervaringen.

Naleving Arbowet

Ons PMO helpt uw bedrijf te voldoen aan de Arbowet en bevordert actief een gezondere werkplek.

Energie

Ons PMO zorgt voor meer energie op de werkvloer, wat essentieel is voor de productiviteit en tevredenheid.

Implementatie van een PMO in de toerismesector!

‍

Ons PMO-programma is nauwkeurig ontworpen om aan te sluiten bij de uitdagingen en behoeften van de toerismesector. Het doel is om het welzijn van uw medewerkers te ondersteunen. Regelmatige gezondheidschecks bieden waardevolle inzichten in het welzijn van uw team en bevorderen een positieve en ondersteunende werkomgeving.

‍

De implementatie van een PMO leidt tot een verbeterde gezondheid en welzijn binnen uw organisatie, wat essentieel is voor het behoud van hoge servicekwaliteit en klanttevredenheid. Onze service omvat bezoeken op locatie, een gebruiksvriendelijk online boekingssysteem, en duidelijke kosten.

‍

Na elke evaluatie verstrekken we uitgebreide rapportages en actieplannen, inclusief toegang tot educatieve bronnen voor een gezonde levensstijl. Dit zorgt voor continue verbetering en een cultuur van zorg en welzijn binnen uw team.

‍

Voor een persoonlijke offerte of meer informatie, neem vandaag nog contact met ons op en zet samen met ons de stap naar een gezonder toekomst in de toerismesector.

‍

‍

Preventief medisch onderzoek toerisme
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

No items found.

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!