Preventief medisch onderzoek Tiel

PMO-Nederland zet zich in Tiel in voor de gezondheid en het welzijn van werknemers met op maat gemaakte gezondheidsanalyses. Deze service, bedoeld voor zowel werkgevers als werknemers, biedt essentiële gezondheidstests die de levenskwaliteit van uw medewerkers verbeteren, leidend tot een verbeterde werksfeer en hogere productiviteit. Beeld u een werkomgeving in Tiel in waar de gezondheid van werknemers voorop staat, resulterend in verhoogde betrokkenheid en motivatie. Ons ervaren team reist af naar Tiel om PMO's uit te voeren, gericht op diepgaande analyse en zorgvuldige feedback. We zorgen voor duidelijke communicatie met de werkgever, zodat u altijd op de hoogte bent van de gezondheid van uw team en de benodigde acties om een gezondere werkomgeving in Tiel te creëren.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Tiel

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

In één keer inzicht in de vitaliteit, werksfeer en omgeving van de medewerkers.

Arbowet

In lijn met artikel 18 van de Arbowet, dat periodieke PMO's verplicht stelt, voldoet onze service aan deze norm.

Meten is weten

Geeft inzicht in ziekteduur en ziekteverzuim van de medewerkers. PMO zorgt voor minder ziekte medewerkers.

PMO-Nederland verbetert werkplekgezondheid in Tiel

PMO-Nederland brengt naar Tiel gezondheidsanalyses die specifiek zijn afgestemd op het bevorderen van werknemersgezondheid en -welzijn. Deze service, ontworpen voor zowel werkgevers als werknemers, biedt cruciale gezondheidstests die essentieel zijn voor het ondersteunen van een gezondere levensstijl onder uw personeel. Dit draagt bij aan een positievere werkomgeving en verhoogt de productiviteit. Visualiseer een werkomgeving in Tiel waarin de gezondheid van elke werknemer prioriteit heeft, wat leidt tot een toename in betrokkenheid en motivatie. Ons deskundige team zal Tiel bezoeken om deze PMO's zorgvuldig uit te voeren, met een focus op uitgebreide analyse en feedback. We verzekeren transparante communicatie met werkgevers, zodat u altijd op de hoogte bent van de gezondheidsstatus van uw team en de nodige acties om een gezonder Tiel te creëren.

Voordelen van ons PMO in Tiel:
  • Regionale deskundigheid: Onze specialisten beschikken over uitgebreide kennis betreffende de specifieke gezondheidsuitdagingen en mogelijkheden in Tiel.
  • Persoonlijke aandacht: Wij zijn toegewijd aan het waarborgen dat iedere werknemer zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt
  • Focus op positieve groei: Onze diensten zijn nauwkeurig ontworpen om substantiële verbeteringen te realiseren in zowel de gezondheid als het welzijn van uw team in Tiel.

Zet de stap naar een gezondere bedrijfscultuur in Tiel. Neem contact op voor een op maat gemaakt PMO en draag bij aan een gezonder, gelukkiger en productiever personeelsteam.

Preventief medisch onderzoek Tiel
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!