Preventief medisch onderzoek Tholen

Preventief medisch onderzoek (PMO) in Tholen - PMO-Nederland onthult geavanceerde PMO-services, ontworpen om organisaties te ondersteunen in het vroegtijdig identificeren van gezondheidsrisico's onder werknemers. Ons uitgebreide aanbod omvat gedetailleerde gezondheidsenquêtes, nauwkeurige metingen van bloeddruk en cholesterol, en BMI-evaluaties, allemaal afgestemd op de specifieke vereisten van werkgevers. Met extra testopties streven we ernaar werkgevers te faciliteren in het bevorderen van werknemersgezondheid en -welzijn, gericht op een vitalere werkplek en verbeterd algeheel welzijn.

  • Wij komen op locatie
  • Minder ziekteverzuim
  • Medische APK
Onze afnemers beoordelen ons gemiddeld met een 8.4!
Preventief medisch onderzoek Tholen

Waarom een preventief medisch onderzoek?

Inzicht krijgen

Direct inzicht in de energie, bedrijfscultuur en werkomstandigheden van personeel.

Arbowet

Overeenkomstig met artikel 18 van de Arbowet, waarin regelmatige PMO's worden vereist, sluit onze dienstverlening naadloos aan bij deze standaard.

Meten is weten

Levert inzage in hoe lang medewerkers ziek zijn en de frequentie van ziekteverzuim. PMO helpt het aantal zieke werknemers te verminderen.

PMO-Nederland verhoogt werknemersgezondheid!

Zoekt u manieren om het welzijn van uw team te boosten? PMO-Nederland levert premium PMO-services, perfect afgestemd op de lokale behoeften. Onze programma's bieden zowel werkgevers als werknemers cruciale gezondheidstests, die niet alleen de levenskwaliteit verbeteren maar ook positief bijdragen aan de werksfeer en productiviteit. Beeld u in: een werkomgeving waar elke werknemer gezondheid als prioriteit heeft, wat leidt tot verhoogde betrokkenheid. Ons team komt naar uw locatie voor nauwkeurige PMO-uitvoeringen en biedt diepgaande analyses en persoonlijke feedback, met heldere communicatie naar u als werkgever.

Waarom kiezen voor ons PMO?
  • Resultaatgerichte interventies: Onze PMO-services zijn ontworpen om concrete verbeteringen te realiseren in de gezondheid en het welzijn van uw team, met duidelijke, meetbare uitkomsten.
  • Preventieve zorg: We leggen de nadruk op preventie, met het doel gezondheidsproblemen vroegtijdig te identificeren en aan te pakken, wat leidt tot een vermindering van het ziekteverzuim en een verhoging van de productiviteit.
  • Doelgerichte service: Onze dienstverlening focust zich op meetbare verbeteringen in zowel de gezondheid als het welzijn van uw medewerkers.

Maak vandaag de keuze voor een verbeterde gezondheid binnen uw organisatie. Informeer naar onze op maat gemaakte PMO's en laten we samenwerken aan het versterken van de gezondheid, het geluk en de productiviteit van uw werknemers.

Preventief medisch onderzoek Tholen
Reviews

Klanten aan het woord

"Direct inzichten en handvaten om mee verder te gaan."

M.P.M
Lees klantverhaal

"Flexibele partij om mee samen te werken."

Zadkine
Lees klantverhaal

Veelgestelde vragen

PAGO of PMO?

Vanaf hoeveel medewerkers kan ik een PMO doen?

Hoe neem ik contact op?

Waar staat PMO voor?

Waarom is een PMO wettelijk verplicht?

Wat heb ik als werkgever aan een PMO?

Direct offerte aanvragen?

Direct inzicht krijgen hoeveel een PMO onderzoek kost voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of bel voor advies!